Dokładamy kalori, głównie do intra (20g dekstrozy) i do przedtreningowego(25g produktów ww) i w sumie 15g lnianego w DNT Trochę was oszukałem niechcący w tamtym tygodniu, bo źle spojrzałem na ilość na wypisce w DNT, ale jadłem jak trzeba. Przegapiłem plusa, i w kalkulatorze wpisałem jakbym miał do wyboru ( ͡°͜ʖ͡°) na dniach dojdzie jeszcze jakaś nowa zabawka :-)
DT: Kcal:4,876 WW:609 T:73 B:447
DNT: Kcal:4,023 WW:313 T:137 B:391
Generalnie samopoczucie ok, śpię krótko, ale mocniej niż w tamtym tygodniu. Na treningach progresuję. Jedyne co mi przeszkadza, to pompa w czwórkach tak masakryczna, że nie mogę nawet po schodach nie raz ZEJŚĆ. Przy wchodzeniu problemu nie ma :D Ciężko się robi fronty jak szlag. ale daję radę. Głód jak był do tej pory tak jest. Jestem głodny, ale wytrzymuję i nie ma jakiegoś większego problemu. Taki brak satysfakcji po prostu i najedzenia. Zobaczymy jak będzie w kolejnym tygodniu.
Jestem bardzo ciekawy, czy w wigilię będę mógł zrobić czit dej XD masakra jak bardzo zeżarłbym tonę pierogów, sernika, krokietów i barszczu :-D
@Duzy_Dziki_Zwierz: #!$%@? 5x w tygodniu 600g ww i głodny, jasny #!$%@? :D Co to za zabawka? :) A jeśli chodzi o czit to nie będziesz mógł pewnie, tylko z umiarem, jednak obczaj co Poemat wrzucił wczoraj, na bazie tego co tam napisał to 1razowe obzarstwo szczególnie jeśli w inne dni nie będziesz dojadal, nie zaszkodzi tym bardziej dla osoby z dużą ilością muskli. Pluczesz się przed jedzeniem i ile nie
@Skogyr: Antek Planuję tylko w wigilie, i to raczej nie szaleć, ale po prostu zjeść normalnie z rodziną. Rzadko jeżdzę do domu, głównie właśnie na święta.
@Duzy_Dziki_Zwierz: Antek to najmocniejsze gówno jakie brałem, nawet tren nie daje mi takiej pełności i mocy, tylko podlewa mnie. Jednak nie mogę tego nawet w wersji inj za długo brać, bo mi ryje okrutnie apetyt. Kilka tygodni i przejeść 3000kcal jest problem.
Ja mam generalnie #!$%@? na te wigilie, ale jeśli chodzi o żarło to nigdy sobie nie żałuję, #!$%@? tyle ile chcę, uprzednio tylko płuczę się przez dwa dni,
@Skogyr: prawda jest taka, że teraz mam juz prawie 5k w DT. A że wigilia jest DT, to po prostu zjem tylko intra i płatki po treningu, a potem wigila i będzie pewnie max ze 2-3k nadwyżki. Ale to zobaczymy, jak powiedzą tak zrobię, choćbym miał kurę z ryżem z pudełka jeść ( ͡°͜ʖ͡°)
@Skogyr To u mnie apetyt wręcz poleciał dziwnie w górę, a tak na prawdę nic nie zmianiałem z profilaktyki, ilości ruchu, żarcia itd. I to na oralu ¯_(ツ)_/¯
@Poemat: Też bym tak chciał, Antek daje takie jebnięcie, że można lepiej wykorzystać więcej żarcia. Na pewno jeszcze nie raz spróbuję go wrzucić, ale raczej najpierw poleci dłuższy mostek, mniej żarcia totalna regeneracja układu trawiennego, może wtedy dam radę inj z 12tyg. pocisnąć.
@Duzy_Dziki_Zwierz: Gadaliśmy o tym, jeszcze nie jesteś przesycony tym wszystkim, nie chodzi o samą ilość jedzenia, tylko BF, glikogen, inne materiały energetyczne, hormony kontrolujące apetyt
@Poemat: u mnie tez antek podnosi apetyt, inj, gdzies po 4 tyg zaczyna spadac. Podobno blok apetytu nie wystepuje powyzej 200mg, ale tylu jeszcze nie probowalem.
@Skogyr: Wchodz na antka z unormowanym estro, to nie podleje.
@Duzy_Dziki_Zwierz: Ja też wiecznie byłem ulany, ale jak się dociąłem przeszedłem na czystą michę to zupełnie inaczej to wygląda. Jesz pizzę, lody, jakieś rzeczy smakowite, to jesteś w stanie więcej skumulować energii, mniej się ruszać i BF rośnie.
Czysta micha lepiej syci, nie wpływa negatywnie na kontrolę apetytu, nie ma tego #!$%@?ęcia w ośrodek nagrody jak po syfie. No chyba nie muszę mówić, że łatwiej #!$%@?ć 6000kcal z pizzy, lodów,
@Duzy_Dziki_Zwierz: Ja bym tutaj u Ciebie bardziej szerszym chwytem widział podciąganie, zaakcentować prace obłych, żeby trochę bardziej widoczne się zrobiły.
@bst: tak jak napisałem, trena nigdy nie przekroczylem 350 krótkiego, ale antek przy tej samej dawce daje mi 3x więcej. Gdyby mi nie ryl apetytu to jest najlepszy środek z jakim miałem do czynienia. W szczycie leciałem 75mg ed i było ekstra póki jadłem swoje żarcie, nawet nie trzeba było używać sermow.
https://www.wykop.pl/wpis/45372519/poprzedni-wpis-https-www-wykop-pl-wpis-45200135-po/
waga poprzednio: 105,2
waga obecnie: 104,9
Dokładamy kalori, głównie do intra (20g dekstrozy) i do przedtreningowego(25g produktów ww) i w sumie 15g lnianego w DNT Trochę was oszukałem niechcący w tamtym tygodniu, bo źle spojrzałem na ilość na wypisce w DNT, ale jadłem jak trzeba. Przegapiłem plusa, i w kalkulatorze wpisałem jakbym miał do wyboru ( ͡° ͜ʖ ͡°) na dniach dojdzie jeszcze jakaś nowa zabawka :-)
DT:
Kcal:4,876
WW:609
T:73
B:447
DNT:
Kcal:4,023
WW:313
T:137
B:391
Generalnie samopoczucie ok, śpię krótko, ale mocniej niż w tamtym tygodniu. Na treningach progresuję. Jedyne co mi przeszkadza, to pompa w czwórkach tak masakryczna, że nie mogę nawet po schodach nie raz ZEJŚĆ. Przy wchodzeniu problemu nie ma :D Ciężko się robi fronty jak szlag. ale daję radę. Głód jak był do tej pory tak jest. Jestem głodny, ale wytrzymuję i nie ma jakiegoś większego problemu. Taki brak satysfakcji po prostu i najedzenia. Zobaczymy jak będzie w kolejnym tygodniu.
Jestem bardzo ciekawy, czy w wigilię będę mógł zrobić czit dej XD masakra jak bardzo zeżarłbym tonę pierogów, sernika, krokietów i barszczu :-D
standardowo, dla, tych, którzy nie chcą tego widzieć (albo właśnie chcą) #duzydzikizwierz #zwierznascene
#mikrokoksy #dieta #pokazforme #silownia
źródło: comment_rC0QLDYQhaKmRXPQcHAazqWcymKsD1kA.jpg
PobierzCo to za zabawka? :)
A jeśli chodzi o czit to nie będziesz mógł pewnie, tylko z umiarem, jednak obczaj co Poemat wrzucił wczoraj, na bazie tego co tam napisał to 1razowe obzarstwo szczególnie jeśli w inne dni nie będziesz dojadal, nie zaszkodzi tym bardziej dla osoby z dużą ilością muskli. Pluczesz się przed jedzeniem i ile nie
Planuję tylko w wigilie, i to raczej nie szaleć, ale po prostu zjeść normalnie z rodziną. Rzadko jeżdzę do domu, głównie właśnie na święta.
Ja mam generalnie #!$%@? na te wigilie, ale jeśli chodzi o żarło to nigdy sobie nie żałuję, #!$%@? tyle ile chcę, uprzednio tylko płuczę się przez dwa dni,
Komentarz usunięty przez autora
@Duzy_Dziki_Zwierz: Gadaliśmy o tym, jeszcze nie jesteś przesycony tym wszystkim, nie chodzi o samą ilość jedzenia, tylko BF, glikogen, inne materiały energetyczne, hormony kontrolujące apetyt
@Skogyr: Wchodz na antka z unormowanym estro, to nie podleje.
Czysta micha lepiej syci, nie wpływa negatywnie na kontrolę apetytu, nie ma tego #!$%@?ęcia w ośrodek nagrody jak po syfie. No chyba nie muszę mówić, że łatwiej #!$%@?ć 6000kcal z pizzy, lodów,
@Duzy_Dziki_Zwierz:
Jak nie uzywasz to zacznij uzywac paskow przy treningu plecow.. bo sa opoznione w stosunku do reszty.
@bst: mam te paski, za cholerę ich nie umiem używać.