Wpis z mikrobloga

@mavon: glownie mam na mysli gameplay, poniewiera gierke, zarzyna motorki, ciezarowki a postacia chodzi po takich miejscach, ze zeby bola. Poza tym zjechal gierke, nie wiem czy ironicznie czy nie.
  • Odpowiedz
@Vigorowicz ciężarówki to jeszcze pół biedy. Ale zachowanie tych trajek w grze to jest jeden z większych absurdów w grze, mechanika wyjęta żywcem z Amigi.

Ziarno piasku zatrzymuje Cię w miejscu.
  • Odpowiedz
dosyc nieudolna pokazowka

@Vigorowicz: Oho, fanboj kontratakuje xD

Gra jest dokładnie taka jaką opisał Dunkey - kreowany na arcydzieło nudny gniot. Taka prawda, nie ma się co obrażać.

I nie wyskakujcie z tekstami "widocznie gra nie dla ciebie, nie zrozumiałeś" bo mnie to nie rusza. 4/10 max
  • Odpowiedz
@Rocky_Zuma_Skye: uwierz mi, jak sie nakrece na gierke i doznaje duzego rozczarowania po zagraniu, to nie udaje, ze mi sie podobala. dla mnie death stranding to ciekawa i klimatyczna gra, ktora jest znakomicie doszlifowana. ludzie sa zmieszani bo gierka okazala sie bardzo specyficzna, polega glownie na lazeniu z paczkami, walka i akcja wystepuja tutaj w ilosci sladowej i nie stanowia wyzwania. to jest bardziej chilloutowa gra w stylu shadow of
  • Odpowiedz
@Vigorowicz: nie grałem ale nie widzę w tej grze jakiegoś super szlifu: fizyka jazdy na motocyklu (w porównaniu do chodzenia) to jest najtwardsze drewno z afrykańskiej sawanny, szkoda, bo gra miała potencjał na fajny off-road. Przypuszczam, że inne pojazdy też nie zachwycają swoją fizyką.
  • Odpowiedz