Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kipowrot: może masz po prostu źle ustawioną owiewkę? Zamiast kierować wiatr wyżej, wali prosto w kask, stąd wrażenie, że głośniej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kipowrot: 190cm to może być problem, ale do ujm-ów było kilka rozmiarów np Puiga. Dodatkowo zawsze pozostaje reflektor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Delfin17: Jak chcesz jezdzic w trasy to bedziesz jezdzic.

Sprzet nie ma znaczenia specjalnego. Zreszta nowoczesne motocykle sa sporo wygodniejsze od starszych i bardziej niezawodne

Kieruj sie bardziej stanem a nie owiewka. Pojezdzisz rok-dwa bedziesz wiedzial czego Ci potrzeba. Zjezdzilem sporo swiata motutrem, ktory sie na trasy nie nadaje i bardzo sobie go chwalilem tak samo jak wycieczki
  • Odpowiedz
@Delfin17: Ja Ci powiem tak. Mialem KLR650 bez owiewki. Dolozylem sobie pozniej owiewke od wersji USA (wieksza) to tego zrobilem szybe wysoka + dodalem deflektor. Bylo lepiej, ale do fabrycznej konfiguracji z owiewka to niebo a ziemia. Mialem obie.

Cos tam poprawiaja te owiewki, ale nie oczekuj cudow. Szczegolnie jesli tak jak ja masz ~190 cm

Jeden z moich motocykli to mega turystyczna FJR. Ma elektrycznie regulowana owiewke i to
  • Odpowiedz
@bigger: ja 180 to nie jestem jakimś gigantem ;p

Przejedz sie i takim i takim poprostu.

@bigger: Tak bym zrobił ale chcę kupić moto przed sezonem, a zeby poznać różnicę musiałbym wypzyczyc i zrobic kilkaset km
  • Odpowiedz