Halkomirko, dwie promocje na wieczór ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
200 zł przelewem (nie w formie vouchera, karmy dla gekona czy talonu na balon) otrzymacie za założenie Konta Jakie Chcę w Santanderze, wpływ minimum 1000 zł (może być z innego Waszego konta) i trzy transakcje kartą. Za spełnienie kilku innych warunków możecie zgarnąć dodatkowo 230 zł. Dawno nie było tak pieniężnej promocji. Konto możecie otworzyć za pomocą kuriera, a umowę rozwiązać online. Tutaj szczegóły.
Jeśli często wymieniacie walutę, to spróbujcie wykorzystać do tego Walutomat.com. Jeśli wymienicie minimum 300 jednostek jednej z takich walut, jak: USD, EUR, GBP oraz CHF, to otrzymacie voucher na 30 zł do empik.com. Walutomat oferuje dobre warunki, bo waluta wymieniana jest pomiędzy użytkownikami platformy. Tutaj omawiam promocję.. Ilość uczestników jest limitowana do 200 osób.
200 zł przelewem (nie w formie vouchera, karmy dla gekona czy talonu na balon) otrzymacie za założenie Konta Jakie Chcę w Santanderze, wpływ minimum 1000 zł (może być z innego Waszego konta) i trzy transakcje kartą. Za spełnienie kilku innych warunków możecie zgarnąć dodatkowo 230 zł. Dawno nie było tak pieniężnej promocji. Konto możecie otworzyć za pomocą kuriera, a umowę rozwiązać online. Tutaj szczegóły.
Jeśli często wymieniacie walutę, to spróbujcie wykorzystać do tego Walutomat.com. Jeśli wymienicie minimum 300 jednostek jednej z takich walut, jak: USD, EUR, GBP oraz CHF, to otrzymacie voucher na 30 zł do empik.com.
Walutomat oferuje dobre warunki, bo waluta wymieniana jest pomiędzy użytkownikami platformy. Tutaj omawiam promocję.. Ilość uczestników jest limitowana do 200 osób.
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
Wołam:
źródło: comment_P3d5QQPgkFXXG1BsA5YBy2LNd4tNOm03.gif
Pobierz