Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1256
Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#papierosy #fajki #palenie #tyton
#papierosy #fajki #palenie #tyton
KingaM +6
Mieć tyle hajsu, a mieć stylistę/poczucie stylu na poziomie gimnazjalisty podczas dojrzewania na wsi.. #modameska #zuckerberg
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
https://sport.onet.pl/formula-1/gp-brazylii-robert-kubica-slabe-noty-or-formula-1/5708597
pokaz jazdy XD
wstydu nie maja, wiezienie sie do mety i wyprzedzanie na niebieskiej fladze, bo inaczej nie dawał rady wolniejszego bolidu łyknąć to pokaz jazdy XD
#f1
W tym przypadku Rk za bardzo odpuścił, od Vettela dzieliło go jeszcze sporo, przede wszystkich Russel. Za bardzo się RK sfrustrował. Russel mial
@sesesesese: Ale przecież właśnie o tym piszę - czym jeden i drugi popisali się w obu tych wyścigach? Głównie polegało to na tym, że znaleźli się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie z zaznaczeniem przewagi Roberta bo dojechał bezproblemowo do mety w trudnych warunkach pogodowych gdy wielu innych zaliczyło dzwony.