Aktywne Wpisy
Teuvo +7
ile mieliście lat gdy pierwszy raz byliście pijani?
prawiczek92 +38
Ja idę z nią na sushi a wy zazdrośni #przegryw #przegrywpo30tce #podrywajzwykopem #pokazmorde #gdansk
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Przed Wami prawdopodobnie najdroższa skrętka, jaką ten świat nosi.
Za dokładnie 20 639 zł możemy stać się właścicielem (kierunkowego, a jakże!) metrowego kabla ethernet niewiadomej kategorii.
Sekretem przewodu jest izolacja "Taylon" będąca jeszcze bardziej teflonowym teflonem. Czekam na patelnie z takim pokryciem! Materiał jest o tyle enigmatyczny, że producent niewiele o nim wspomina a internet na jego temat nie wie zupełnie nic.
Do tego magiczna geometria, "materiał redukujący szumy" i ekran zewnętrzny. Wszystko zakończone wtyczką RJ45, taką samą jak w tańszych kablach producenta.
Wszystko po to, żeby wpiąć go między router a streamer. Albo między ścianę a router, wtedy też pewnikiem poprawi brzmienie Tidala HiFi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na stronie producenta można znaleźć tak poetycki opis możliwości kabla:
Nie wiem jak Wy, ale ja już stoję w kolejce po chwilówkę u Bociana.
P.S. Mamy 700 obserwujących, trzeba chyba jakieś rozdajo zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, nie będzie rozdawajki tego kabla xD
#heheszki #audiovoodoo
@Roszp: obserwacja dobra, ale wnioski kiepskie :D
@Roszp: w przesyle cyfrowym xD
@Roszp: Czyli jeśli napisze skrypt, który będzie kopiował zdjęcie z dysku na pendrajwa i z powrotem kilka tysięcy razy, to ostatnie zdjęcie będzie całe zaszumione ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Roszp: Oj, czyli nie obsługuje TCP?
to mam nadzieję, że UDP, bo jeśli TCP to część pakietów idzie pod prąd i sami wiecie, co się może wtedy stać z elektronami
@Roszp: Dej mnie ten kabel, mam horom głowe i uszy i muszę go mieć do słuchania Beyonce ¯\_(ツ)_/¯