Aktywne Wpisy
WielkiNos +594
Oho, zaczyna się. Już lewackich komuchów dupy pieką i przebierają nogami żeby zlikwidować ogródki działkowe i zrobić kolejne wychodki dla psów do srania, gdzie nawet 1 wiewiórka nie zamieszka, bo kundle bez smyczy będą je przeganiać.
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
Balento +28
czy ktoś z was miał seks z kobietami starszymi o 10-15 lat? Mam 18 lat i napalony się zrobiłem na 30-latki, chciałbym uwieść jakąś dojrzałą kobietę i dać jej orgazm taki żeby mnie podziwiała, i żeby nie mogła przestać o mnie myśleć. możecie sie podzielić doświadczeniami (podajcie tylko swój i jej wiek kiedy to sie działo)
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
Bo prawdopodobnie był dilerem i znaleziono przy nim nożyczki? Za handel narkotykami nie ma w Polsce kary śmierci, jeżeli zaatakował policjanta nożyczkami i policjant nie miał innej możliwości, to strzelił i tyle.
Policja jest od złapania przestępcy, a od wymierzania sprawiedliwości sąd.
Przypominam, że NIEOFICJALNIE policjant został zaatakowany.
Nie chce stawać po stronie nieżyjącego, ale odbijam piłeczkę do Was:
1. Dlaczego nie ma obszernego stanowiska policji + ujawnionego monitoringu?
2. Jeżeli policjant strzelił, bo był atakowany, to zwyczajnie spanikował. Dlaczego tak myślę? Mógł użyć paralizatora.
Jakie byłyby tego plusy? Policjant miałby czystą głowę i nie miałby teraz problemów psychicznych.
3. Młody miałby szanse na resocjalizacje, która jest wątpliwa w Polsce, ale jednak zawsze coś...
#policja #polska #konin
Dobrze to inna sprawa... Jeżeli miał czas odbezpieczyć kaburę, wyciągnąć, wycelować, odbezpieczyć i strzelić, to miałby czas na wyciągnięcie pałki i wywalenie mu w głowę, gdyż zasięg jego ręki + pałki byłby większy niż ręki i nożyczek. Sam zapewne go też nie ścigał.
@ChwilowaZielonka: Wątpię żeby ktoś był takim debilem, że ucieka i nagle się obraca i biegnie z nożyczkami,
PS. dlaczego nie ujawnią nagrań z monitoringu?
Nie macie na wyposażeniu paralizatorów?
@ChwilowaZielonka: Nie wiem o czym piszesz.
Jest coś takiego jak 'dobro sledztwa' i nie ujawnia się materiałów ,bo wykopki chcą xD
Na broń masz pozwolenie od razu po szkole a na paralizator musisz zrobić specjalny kurs deklu xD
To był impuls policjant pewnie spanikowałam ale miał pełne prawo w sytuacji realnego zagrożenia
Dobro śledztwa xD? Nie no ok, lepiej żeby seby teraz siedziały pod komisariatem i pieniądze podatników szły na dodatkowe wypłaty dla policjantów + zużycie materiałów + areszty itp.
@Jrv20: Skąd wiadomo, że miał cokolwiek w dłoni?
@Kezcliw: Rozumiem. Paranoja. Jak teraz sprawa wygląda z kamerami na mundurach?