Aktywne Wpisy
noipmezc +130
deiceberg +7
#przegryw #sex #pytaniedoeksperta
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
Zacząłem chodzić z koleżanką z klasy taka 7/10. Typowa Julka. Gruba dupa, mały mózg. Ale do rzeczy. Czy moim obowiązkiem jako jej chłopaka jest lizanie jej cipki? Przyznam że obrzydza mnie widok cipek, bo wyglądają jak Predatory.
Przypominam o głosowaniu na p0lkę w formularzu na stronie pwn: https://ankieta.pzwl.pl/floater/see/24
Przykładowa definicja p0lki:
Osoba płci żeńskiej, narodowości Polskiej o usposobieniu roszczeniowym, #!$%@?ąca się przerysowanymi wymaganiami do świata i stawiająca siebie w jego centrum. Posiada cechy narcystyczne i hipokrytyczne. Bywa cyniczna, neurotyczna, egocentryczna, małostkowa i pogardliwa.
Słowo występuje w kolokacji: madka p0lka.
Jak masz jakieś inne pomysły to dziel się nimi w komentarzu. Niech p0lka podbija świat xddd
#przegryw #p0lka #mlodziezowesloworoku #heheszki
"Dziękujemy za udział w akcji Młodzieżowe słowo roku 2019!"
0 w słowie p0lka służyło ominięciu filtra na forum obrazkowym, gdzie ten mem był nadmiernie forsowany przez anonów, którzy teraz z powodzeniem forsuja go tutaj, podobnie jak #przegryw ##!$%@? itd
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora