Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1. Dziewczyna(już ex chyba ale nie wiem) Kartkiego wrzuciła na instagrama zdjęcia posądzające go o znęcanie się nad nią psychicznie i fizycznie (wrzuciła tam zdjęcie rozmów i później też zdjęcie ze szpitala z wywiadu gdzie to niby wynika). Następnie kilka osób ze środowiska poniekąd "potwierdza" słowa Wiktorii (chociażby AdMa, Bobair pisali, że o tym już od dawna wiadomo, że Kartky się znęca nad dziewczynami)
2. Jakaś dziewczyna pyta się na grupie Kartkiego o te akcje, ten jej odpowiada "s--------j wariatko" i ogólnie kazał w---------ć z grupy wszystkim którzy chcą poruszać ten temat
3. Dziewczyna Kartkiego wrzucała tam też w między czasie jakieś odpowiedzi na instagramie odnośnie tego, ale nie chce mi się wszystkiego przytaczać.
4. Kartky publikuje nagranie gdzie ma rane na klatce piersiowej, a dziewczyna go kopie, a on prosi by przestała
5. Dziewczyna twierdzi na instagramie, że film jest zmanipulowany i że nie ona go pocięła a wrócił z tą raną po koncercie n------y
6. Kartky wrzuca jakiś krótki filmik jak ta laska stoi z tym nożem, nóż bez śladu krwi, w dodatku laska ma inną bluzę na sobie niż tą, którą widzieliśmy na poprzednim nagraniu i inaczej włosy, co by mogło w sumie świadczyć o tym, że to nie ona go jednak dźgnęła i sam film nie ma z tym żadnego związku
7. QueQuality wydaje oświadczenie, że w sumie to mają w------e w prywatne życie artystów i że takie akcje powinny rozstrzygać specjalne do tego instytucje no i że nie popierają żadnej formy agresji
8. Wiktoria wrzuca na instagrama, że normalnie idzie do sądu z mocniejszymi dowodami
9. Kartky na swoim fb w komentarzach próbuje grać na emocjach ludzi i błaga by się mogli z Wiktorią dogadać
Ogólnie to wszystko jest p----------e i finalnie Kartky z tej całej historii wychodzi jako ofiara co jest p------e bo wina tutaj ewidentnie leży po obu stronach i oboje powinni k---a trafić na oddział zamknięty
#rap #polskirap #bekazrapsow
Komentarz usunięty przez autora
@harnas_sv: Na początku oprawca, teraz ofiara. Ah te internetowe chorągiewki dla których świat jest czarnobiały.
@FadingTears: BYLI? ( ͡° ͜ʖ ͡°)