@PortalZeSmiesznymiObrazkami czemu roczny? w dniu premiery faktycznie padaka, ale z kolejnymi updateami coraz lepiej. moglem normalnie pograć na starej 970 ale już czuć ze czas wymienic na cos lepszego, a służyła mi wiernie wiec troche sprzedaje sentyment
@Mekki i to jest właśnie te pcmasterrace, dołóż 3 stowy masz lepszą, i tak dochodzisz do 2080ti za 5k
@mamrotekk: dokładnie. Dlatego ja mm próg ustalony w okolicach 1500-1600zl i wczoraj zamówiłem 2060 Super. Niby przesiadka z 1070 może nie zrobi szoku wydajnosciowego ale w nowych grach, choćby MW, różnice są Coraz większe.
@mamrotekk: Tylko ta najtańsza od MSI czyli Ventus to ściek to się bierze jak chodzisz wodą. Gigabyte obecnie ma najlepszą ofertę dla 5700xt i 2700 S jeżeli chodzi o cenę, a kulturę pracy. Wersja founders jest też warta rozważenia. Z 2070 w 1440p na high ledwo do 60 fpsów dobijesz, z tą grą jest mnóstwo zabawy w ustawieniach. Polecam https://youtu.be/385eG1IEZMU
200zl za roczny symulator jazdy koniem to parodia jeszcze zepsuty
@mamrotekk: dokładnie. Dlatego ja mm próg ustalony w okolicach 1500-1600zl i wczoraj zamówiłem 2060 Super. Niby przesiadka z 1070 może nie zrobi szoku wydajnosciowego ale w nowych grach, choćby MW, różnice są Coraz większe.