Wpis z mikrobloga

Gdzie myślicie ze pójdą Milik i Zielinski? Borkowski pisze, że Inter bardzo mozliwy jest albo jakis angielski kierunek. Do Interu bardzo by sie Zilinski nadawal w ich konfiguracji? Ktos cos wie? @Minieri ? Liverpool na pewno odpada tam jest mega konkurencja w srodku pola :) Ciekaw jestem gdzie Milik pójdzie jesli pójdzie - jak wielu chciałbym zeby poszedl do jakiegos realu socciedad albo betisu bo to jest jego poziom a i liga dla niego fajna moim zdaniem
#pilkanozna #mecz #seriea #inter #napoli #juventus ?
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Liverpool na pewno odpada tam jest mega konkurencja w srodku pola :)

@Skapiecalegolodupiec: pewnie tak ale przy Kloppie mozę by siechłopak wreszcie odblokował. Osobiście wolałbym obecnie grać na początku 10 minut w końcówce spotkań Liverpoolu i być prowadzonym prze Kloppa.
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: ja tez bym go chcial w angli bo po Zielinskim widac tez jedną ważną rzecz - on ma motorek w dupie i naprawde duzo biega wiec tempo w PL spokojnie mysle ze by mu przypasowało. Szkoda ze nie ma Arsenalu w grze bo moim zdaniem tam na 100% pierwszy sklad z tymi Xakami i innym gównami w srodku
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: no ja po prostu bylem czassami pod wrazeniem jak on zapierdziela na tym boisku w sensie jego intensywnosc. Czesto tego nie widac jak gra w reprze ale tez miewal takie mecze ze byl wszedzie i sie pokazywal(a ze mu nie grali to inna sprawa). Np. z Rumunią albo z Izraelem no ogólnie czekam na jego przenosiny bo mysle ze to nieuniknione
  • Odpowiedz
@Skapiecalegolodupiec: Zielu do liverpoolu, nawet jesli w pierwszym sezonie będzie wchodził z ławki to pod kloppem rozwinie się na top światowy imo

Milik do Realu madryt w zamian za jovicia

bo czemu #!$%@? nie XDDDD

nie no raczej do united
  • Odpowiedz
@Skapiecalegolodupiec: Inter ma problemy z linia pomocy wiec przy Conte smiało widziałbym go tam, wiadomo Liverpool najlepiej, ale tak btw to Wijnaldum, Milner czy Henderson sa spokojnie do wygryzienia dla Piotrka xD Ciekaw jestem jak taki techniczny polak sprawdzilby sie w Hiszpanii, badz co badz jest nas tam najmniej, fajnie by bylo jakby zrobil tam reklame polskich zawodnikow i otworzyl nowa kolonie tak jak w Serie A
  • Odpowiedz
@Daniowsky: no jak ja patrze to Zielinski mógłby grac w kazdym zespole na swiecie procz tych top topów typu Real czy barcelona (chociaz Real teraz nie jest juz zespolem nieosiągalnym dla niego). Tak naprawde Zielinski taki w formie, z odblokowaną psychiką moze grac w kazdym zespole i nie zdziwie sie jesli pojdzie do jakiegos top 5 na swiecie xD Slyszałem ze Juventus tez moze by go chcial :)
  • Odpowiedz
@Skapiecalegolodupiec Ja wcale nie wykluczalbym Liverpoolu. Milner młodszy nie będzie, Lallana raczej odejdzie po sezonie, Keita nie może odpalić i ciężko powiedzieć czy coś z niego jeszcze będzie, na ten moment rywalizacja w środku pola to Wijnaldum, Henderson, Fabinho i Ox. Myślę że Klopp dużo z Ziela by jeszcze wyciągnął i znalazłby tam swoje miejsce.
  • Odpowiedz