@Lyonnais: on nigdy nie mial nic szczegolnego. Mamy lepszych skrzydlowych np. Szymanski, Jozwiak tez sie lepiej zapowiada. Kapustka za pare lat przyjedzie do Korony czy Lechii sie odbudodywac jak Wolski
@ignore48: nom po prostu mowie - Szmanski np ma tą wytrzmalosc, w dodatku ma zajebistą lewą nogę, grę kombinacyjną tez ma opanowaną wiec juz 3 rzeczy ktore go wyrozniaja od tego typka. Po prostu Kapustka zostal zweryfikowany
@Skapiecalegolodupiec: #!$%@?, Kapustka był absolutnie najlepszym młodzieżowcem w Polsce i jednym z najlepszych piłkarzy Ekstraklasy kiedy Zieliński poukładał Cracovię. ostatnie miesiące w Polsce były już trochę zjazdem, ale za to w reprezentacji miał wymarzone wejście. totalnie zmarnowany talent, według mnie w Ekstraklasie drugi po Lewandowskim.
@Skapiecalegolodupiec: oho, wjechał specjalista. Dlatego Michniewicz mówił, że on jest najbliżej seniorskiej reprezentacji i trenuje z wyjściowym składem Leicester ;)
@InspektorDupa: hahaha przecież Kapustka jest słaby. Wymień mi jego cechy które można wystawić z piłkarzami innych lig zag. I wiedzieć że on da radę? Nie ma takich xD
@Skapiecalegolodupiec: umiesz czytać? napisałem, że KIEDY GRAŁ W EKSTRAKLASIE (TO ZNACZY NIE DZISIAJ, NIE W PORÓWNANIU DO PIŁKARZY ZACHODNICH, TYLKO WTEDY KIEDY GRAŁ W EKSTRAKLASIE W PORÓWNANIU DO PIŁKARZY EKSTRAKLASY), to był jednym z najlepszych jej piłkarzy. teraz ciężko mi się wypowiadać na jego temat, bo nie widziałem go w akcji nawet nie wiem od kiedy.
#mecz
@Skapiecalegolodupiec: no i #!$%@? bardzo dobrze