Aktywne Wpisy

MonazoPL +54
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Je22 +208

Jak wygląda proces: mam stronę X, która przekierowuje użytkownika do sklepu Y i wstrzeliwuje do koszyka jakiś produkt. Użytkownik dokonuje zakupu w sklepie Y (na stronie Y mam snippet, który mi zwraca numer zamówienia). Teraz chciałbym zapytać sklep Y o status tego zamówienia, czy wysłane, anulowane inne.
Da radę?
jeżeli chcesz odpytać o status zamówienia to powinieneś przeanalizować klasę Order, ma ona property current_state, które zawiera ID aktualnego statusu zamówienia, możesz pobrać dane zamówienie po ID i sprawdzić jego status, czy skorzystasz z API Prestowego czy zrobisz