Wpis z mikrobloga

W sumie to nie wiem skąd ten najazd na polki pod względem wyglądu. Może ja jestem dziwny, ale mi się tylko Słowianki podobają. Ruskie panny też są spoko, ale no tam jest mentalnosc jaka jest, na Ukrainie nie lepiej xD, także chłopaki myślę, że zamiast cały czas cisnąć p0lkk to powinniśmy jednak docenić te środkowoeuropejskie walory
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Koksixk ja tam was nie rozumie. Przerobiłem wszystkie prócz slowaczki i... Wydaje mi się im bardziej na wschód tym bardziej księżniczkowanie ;) no ale to jednak moje osobiste odczucia. Mamy księżniczki w Česku, mamy urażone damy z Ukrainy, no i mamy te
  • Odpowiedz
  • 481
@Koksixk no bo polki zaczęły mieć wymagania wobec mężczyzn którym niektore najbardziej zaniedbane jednostki sprostać nie mogą. Miej pracę i posprzątaj czasem w domu = nie do przeskoczenia dla wykopka co żyje z mamusią
  • Odpowiedz
@szzzzzz: nie zapomnij dodać, że w większości przypadków ci co najbardziej nawalają na baby, to sami wyglądają, jak snorlaxy, ale są przeświadczeni, że po 30 im znikną zakola, brzuch piwny i staną się Adonisami, bo przecież facet ZYSKUJE Z WIEKIEM XD. Ciężko takim osobnikom wytłumaczyć, że przed tą 30 też coś musi sobą reprezentować.
  • Odpowiedz
  • 107
no bo polki zaczęły mieć wymagania wobec mężczyzn

@szzzzzz: ale tylko wobec polaków, wystarczy byś niskim hindusem z zakolami, czy innym pakolem, turasem itp który ma naturalnie ciut ciemniejszy odcień skóry i wszelkie wymagania p0lki przestają istnieć
  • Odpowiedz
@Koksixk: może dlatego, że duża część polskich kobiet pragnie "równouprawnienia" w związku jak na zachodzie.

Jednocześnie posiadając przywileje emerytalne z racji płci, stronniczość w polskich sądach i wychowanie w poczuciu braku odpowiedzialności za swoje czyny.

Zapomniałem, jeśli chodzi o związki, to są staroświeckie i to mężczyzna musi się starać, dobrze zarabiać i dbać o wszystkie męskie domeny. Za to jeśli chodzi o sprzątanie, gotowanie, wychowanie dzieci - tu już bez
  • Odpowiedz