@j_szm: "Wygląda na to, że widzowie lubią, gdy wciska im kit." i "Te zagraniczne sukcesy nawet cieszą, ale gdy czyta się na profilu Kamila, że zastąpi Henry'ego Cavilla w "Wiedźminie" Netfliksa, to ręce trochę opadają. Słaby żart, który tylko wpisuje się w absurdalne kreowanie wizerunku aktora. Lemieszewski dość długo żył też doniesieniami, że prawdopodobnie dostanie szansę wcielić się w postać Jamesa Bonda po tym, jak zrezygnuje Daniel Craig." Te dwa
@BananowyBananowiec: Bo tak napisał? Z jego akcentem i drewnianym graniem kwestii mówionych? Przejrzałem na szybko kilka list potencjalnych następców Craiga. Pana Lemieszewskiego tam nie ma.
@Glazer: bo tak na necie jest i nie w polskich WP czy innych onetach + jest u amerykańskiego bukmachera. Zacofany jesteś bo o tym to tu informacje latały w pierwszym tygodniu po wejściu
#bigbrother
Te dwa
Także wiesz
+ jest u amerykańskiego bukmachera.
Zacofany jesteś bo o tym to tu informacje latały w pierwszym tygodniu po wejściu
@komisarz_bolec: Ja tylko odpowiadałem na wpis Banana. Nie, nie ma szans. I nie. Nie jest w żadnej "piętnastce"