Aktywne Wpisy

zyxinx +140
#dom #nieruchomosci #prawo #deweloper
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
Mirki i Mirabelki, potrzebuję waszej porady.
Kupiłem dom na osiedlu domków szeregowych. Osiedle składa się z dwóch szeregówek, w każdej po 12 domów. Każdy dom ma wydzieloną geodezyjnie działkę, czyli na osiedlu są 24 osobne domy. Służebność dotyczy tylko drogi dojazdowej na osiedlu (pas dwóch metrów).
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania każdy segment posiada wydzielone własne miejsce na odpady (oznaczenie „c” na
źródło: wiata
Pobierz
fejka +69
Wspieraj lokalnych rolników mówicie?
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego

#heheszki #polityka #rebranding #bekazpisu
źródło: comment_aSfebrSvpbjMjaD4PxqHRflAXYmaRJby.jpg
Pobierz@Filippa: Na razie nie mordują ludzi i nie karzą do nich strzelać. Co oczywiście niedługo może się zmienić o 180 stopni. Ale wiele złego już uczynili.
Co ty p--------z? Czy ty wiesz co to komuna? Jak możesz gadać takie bzdury. NIE jestem za pisem, ani nie popieram rozdawnictwa i socjalu. ALE gadnie typ "za komuny było lepiej" wali takim kałem, ze szkoda w polemikę iść.
Btw historii to też widzę sie nie zna, a smieszne obrazki moze
Jak myślisz, kim był seryjny s-------a? Jakoś dziwnie powiązane to wszystko było ze Smoleńskiem i innymi aferami.
@xandra: tak wygodnie pojmowany PZPR możesz dostrzec w dowolnej partii politycznej w każdym kraju na świecie. PZPR to jednak nie jakieś poetyckie określenie niekompetencji, kolesiostwa, czy korupcji tylko bardzo konkretna zbrodnicza i antywolnościowa organizacja polityczna, która właśnie wróciła do polskiego parlamentu. Nie bulwersuje Cie tulenie się
A w Sejmie poprzedniej kadencji najwięcej ludzi związanych z PZPR było z PO (pomimo tego, że mieli o wiele mniejszą liczbę posłów niż PiS).
A z czego tak naprawdę zasłynął Lech Kaczyński? Wyłącznie z trzech rzeczy z małym plusem
- ze Spieprzaj dziadu
- z ogłoszenia największej ilości żałób narodowych na jedną kadencję
- ze skazania na śmierć 96 osób rozkazem lądowania podczas niekorzystnych warunków
Zrządzeniem losu ma także skrajnie bezużyteczną opozycję, która potrafi tylko żreć się między sobą, zamiast stać się realną siłą polityczną.
Tylko trochę się przeliczył. Nie
Na 5 komitetów w sejmie 4 tworzyły władze w mniejszym bądź większym stopniu.
W konfie tylko Bosak będąc szeregowym posłem LPR miał styczność z rządem i to do tego koalicyjnym przez 2 lata.
czyli dalej mamy bande 4 i 11 rewolwerowców.