Wpis z mikrobloga

Wygadam się Wam, bo nie mam komu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Praca rzucona, wiadomość wysłana do szefowej. Najgorsze jest to, że jestem cały zestresowany (wtf..). Przede mną jeszcze jedna zmiana tylko i aufwiedersehen! Próbowałem różnych technik na ogarnięcie stresu, ale jest ciężko, chyba naprawdę trzeba dużo w życiu doświadczyć, żeby się mniej przejmować, aczkolwiek nie jestem pewien czy moja pikawa będzie w stanie znieść tyle stresu... Zwłaszcza, że teraz trzeba szukać czegoś nowego, mehhh!

#depresja #pracbaza #psychologia #wychodzimyzprzegrywu #przegryw
  • 5
@co_jest: czemu wy ludzie rzucacie pracę przed znalezieniem nowej xDD codziennie te same posty i płacz, bo nie wiem jak sobie poradze bez pracy ;______; I potem z braku laku bierzesz pierwszą lepszą pracę, często gorszą niż tą z której się zwolniłeś. Zagrania z cyklu 300 IQ XD
@Czarna_ksiazka: Kolego, za szybko wnioskujesz z informacji, których jest mało. Rzuciłem pracę dorywczą (jeszcze studiuję), bez której sobie poradzę, bo mam sporo oszczędności. Znalezienie nowej pracy będzie banalne w sensie po prostu posiadania jej - gorzej z pójściem gdzieś, wysłaniem CV, bla bla. Dlatego dałem tagi "przegryw", "depresja", "psychologia" ;>. Jestem w takim wieku, że jeszcze mogę eksperymentować z pracą, a nie chcę pracować tam gdzie nie ma się do mnie