Wpis z mikrobloga

Typ @vahn skarży się że siedzi w silverze 3 na soloq i ludzie intują mu gierki i nie może wyjść. Spójrzmy na jego profil. Ostatnia gra dariusem. 1/11. 84 farmy w 36 minucie. Co ty chłopie robiłeś w tej grze? Zadał 9k damagu, przy czym enemy support zadał go 2x więcej. Przypomnijmy że nasz wykopowicz grał Dariusem xD! Gra druga, przegrana. Ryze 1/7 25 minut 84 farmy XD Nastepna nunu 3/7 i typ składa widmową osłonę na team full ad. Oczywiście 8k obrażeń w całej grze, gdzie enemy janna zrobila prawie 12k. Nie chce cię typie obrażać, tak jak ty zwalasz wszystko na team, ale to ty jesteś problemem. Naucz się grać dwoma chempionami i je masteruj, a pójdzie ci na pewno lepiej niż robisz taki zlepek gówna. Sam jestem G3 ale wiem że w niektórych grach to ja zagrałem padakę i umiem przyznać się do błędu i nigdy nie zwalam na team matów, chyba że intują i mają 20 csa w 10 minucie.
#leagueoflegends
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vahn: jesteś nie dość że interem to jednym z tych graczy którzy nie przyznają się do błędów. Siedź tam gdzie twoje miejsce i nawet nie waż się przyfarcić z win streakiem.
  • Odpowiedz
@Vahn: Czasami robie też po 26 fragów i przegrywam i co? Niektóre gry nie są do wygrania. Ale nie robie gier 1/11 i wygrywam jak ty. CIągnęli cię ładnie, a masz czelność pisać że to inni intują
  • Odpowiedz
@simsyletlansmisja: trochę nie doceniasz dmg supportow

@Vahn: wystarczy nie umierać i teamek sam z siebie będzie miał lepsze staty na które się nie narzeka. Do tego jedna osoba która zrobi 7/1 zamiast 1/7 może dużo zmienić

Edit. Sprawdziłem opgg właśnie. Okropne kda nawet wygrywając. Jesteś pewny że to nie Ciebie carruja?
  • Odpowiedz
@simsyletlansmisja: Ja siedzę w plat i nikt z silvera ani golda nie wyjdzie zanim nie ogarnie, że gierki przegrywa sam. Nawet przy małpach w teamie da się rade ugrać gry carrując.
Niech każdy skupi sie na sobie, w końcu to solo Q, a nie "team małpy przegrali mi gre"
  • Odpowiedz
@simsyletlansmisja: Jak tak stalkujesz ludzi, to weź sprawdź czy jeszcze mój profil gdzieś widać? ImKilaya (eune chyba), grałem kiedyś wszystkim, ale nie tykałem lolka od jakichś 5 lat. Jeszcze mam to konto. Dzięks ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz