Aktywne Wpisy
Pieczarka +277
Kto pamięta plusuje
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego komunikatora coś na wzór polskiego WhatsAppa ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
#pdk
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego komunikatora coś na wzór polskiego WhatsAppa ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie
#pdk
soshiu +8
Spotykam sie z dziewczyną od paru miesiecy. Zachowujemy się jak para, ale z niewiadomej przyczyny nie chce nazywać tego związkiem bo "nie lubi tego słowa". Czy to dziwne że zie tym przejmuje? Bo dla mnie to bez różnicy czy związek, czy relacja ale ona sie jakoś wzbrania mocno przed tym określeniem "związek" #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
#heheszki #thebestofmirko
Szanowny Panie,
po reakcjach innych użytkowników na wypowiedzi w załączniku graficznym widać jak na dłoni, że na tym portalu cenione jest chamstwo i głupota, natomiast uprzejmość i kultura są piętnowane. Zgadzam się z tym, że pierwsza wypowiedź z załącznika graficznego jest niezbyt kulturalna, jednakże chamska reakcja pozostałych komentatorów pozostawia o wiele więcej do życzenia.
Z poważaniem
Uczony Intelektualny
Szanowny Panie,
Pan jest idealnym potwierdzeniem moich słów - chamstwo i głupota dominuje na tym portalu. Pańska wypowiedź jest poniżej wszelkiej krytyki. Niech Pan zastanowi się dwa razy, zanim znowu opublikuje Pan taki mierny i żenujący komentarz.
Z poważaniem
Uczony Intelektualny
Komentarz usunięty przez autora
Szanowny Panie,
moja działalność na tym portalu nie ma na celu rozśmieszania gawiedzi. Nie mam także zamiaru usuwać swojego konta. Jeśli moja wysoka kultura wypowiedzi budzi Pańskie obiekcje, to zapraszam Pana do skasowania swego konta na tym portalu i powrotu na ten portal z chwilą, gdy nabędzie Pan podstawy dobrego wychowania.
Szkoda mojego cennego czasu na dysputy z tak ograniczoną osobą jak Pan.
Z poważaniem
Uczony Intelektualny
Szanowny Panie,
nie.
Z poważaniem
Uczony Intelektualny