Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4411
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +281
Sensem i celem istnienia Lewicy jest troska o najsłabszych.
Wniosek z tego taki, przy obecnym obrazie feminizmu i mężczyzn w społeczeństwie, prawdziwy lewicowiec winien walczyć o prawa mężczyzn. Niestety większosć lewicy dzisiaj nie jest skierowana w strone najbardziej pokrzywdzonych, a w stronę grupek które się pod nią podpinają - czyt feministki, osoby LGBT.
O ile LGBT jeszcze rozumiem, to i tak nawet tam są podwójne standardy kosztem mężczyzn. Coming out kobiety nic nie znaczy w mediach. Obchodzi absolutnie nikogo i zwykle nikogo nie oburza, większość przechodzi obok tego obojętnie. Homoseksualista płci męskiej natomiast jest z reguły gorzej traktowany.
Wychodzi na to że nawet w LGBT mężczyźni mają gorzej. LOL! Nawet gejów dotyczy typowa dyskryminacja w kierunku mężczyzn, nie tylko dyskryminacja ze względu na ich orientację.
Feministki perfekcyjnie obnażają swoją hipokryzje, gdy szydzą z grup typu Red Pill czy MGTOW, które chcą dyskutować i walczyć o prawa mężczyzn.
Schemat wciąż ten sam, ofiara staje się katem. Niewolnictwo czarnoskórych zaowocowało później wzmożoną przestępczością tychże, traktowanie protekcjonalnie kobiet przez setki lat zaowocowało prawnym i społecznym terrorem ich dzisiaj.
Kobieta napisze na Twitterze że była molestowana? Ukrzyżujemy gościa, nawet nie sprawdzając czy to prawda. Kogo obchodzi prawda? Przecież kobiety nie kłamią, są tylko ciągle molestowane gwałcone, mordowane, represejonowane, smah patriarchat!
Tfu, wielkie splunięcie na każdą hipokrytkę i każdego hipokryte obecnych czasów. To w końcu wypali Wam w twarz. Bo faceci zaczynają się powolutku budzić, mozolnie, ale jednak. I widzą jak bardzo szkoda tracić czas i zdrowie na pewne sprawy.
#neuropa #lewica #feminizm #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #4konserwy #prawica #redpill #mgtow
Komentarz usunięty przez moderatora
W tym samym czasie chłopcy - prawicowcy z pianą
Komentarz usunięty przez moderatora
Zanim powiesz, że uogólniam i wrzucam każdego do jednego worka -
I to też
1.
Mam niebieski pasek, nie jestem kobietą.
2.
Ale to rozmawiamy
@bacaa90: I nie widzisz że to sedno tego co pisze? Hipokryzja tychże środowisk właśnie. I tak piszę wciąż o większości feministek. Wiara w ich ideały kończy się na benefitach które z tego zdobywają, a niespodziewanie niknie wraz z trudnościami.
@bacaa90: Jest różnica i chyba idea mojego posta nie jest dla Ciebie do końca zrozumiała.Punktuje hipokryzję dzisiejszej "lewicy" i "feministek" które teoretycznie właśnie mają być tymi, którzy wstawiają się za "słabszymi" a słabość to nie tylko mały biceps i sześ#!$%@?, a właściwie to żadna słabość bo to do zrobienia na siłowni, a mowa o słabości prawnej, społecznej.
Powiedz, czy przy strajku nauczycieli gdybyś
@Nudziarz-Spokojny: no ja tego nie widzę, w ogóle. A mam sporo lewicujących znajomych i bardzo dużo koleżanek, które określają się jako feministki. I nie zaobserwowałem u nich postaw, które opisujesz, wręcz przeciwnie, są wierne swoim ideałom. Zresztą dyskutowanie o tym nie ma sensu, bo rzuciłeś tezę absolutnie nieweryfikowalną, bazującą wyłącznie na