Aktywne Wpisy
wscieklizna_irl +68
SzycheU +174
Wróciłem właśnie z badania bolącego jądra o którym informowałem w tym wpisie https://wykop.pl/wpis/73512965/za-tydzien-ide-do-urologa-sprawdzic-czemu-mnie-jaj
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa
Bo kupiłem tego cudaka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rocznik 2001, 112000 przebiegu. 2.0 benzyna.
@yeloneck: xDDDD
Gniją jak Opel w tych punktach
@adwersarz: @Samol94: Zero rdzy w tych punktach.
@Shmit: mnie to specjalnie nie dziwi, właśnie sprzedałem miejskie wozidło, prawie 7 lat od nowości u mnie i 48 tys. przebiegu. Drugie auto kupione w tym samym czasie (także nowe) aktualnie 57 tys. Uprzedzając uwagi w stylu po co Ci kupować nowe auto jak tak mało jeździsz, odpowiadam - bo stać mnie i nie chcę używki. Zresztą w ubiegłym miesiącu odebrałem nowe :)
Komentarz usunięty przez autora
Coś było wylane na fotel pasażera.
V40 stki dzielimy na tę co miały robione progi i błotniki i na te które dopiero będą miały to robione
:)
Ale silnik spoko przeżyje nie jednego diesla