Aktywne Wpisy
tygrys12345 +7
#raportzpanstwasrodka Mumin przez 3 godz. 19 złotych zebrał. Jak na Jego IQ yo chyba dobra stawka.
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-28 000716
Pobierz
wfyokyga +64
źródło: temp_file1856019416746209980
Pobierz

Mój zestaw:
1. Jesienne grzybobranie o świcie
2. Spróbuj zagrać w grę której nie znasz (brydż, tysiąc, szachy, makao). Wpierw zapoznaj się dokładnie z zasadami.
3. Przeżyj tydzień za 35 zł, 5 zł na każdy dzień. Pomysły potraw znajdziesz na kanale ''5 sposób na..''
Wylosowałem całkiem przyjemny zestaw, ale drogą eliminacji wybrałem nr 2. Z moim trybem życia (kabab na śniadanie, obiad i kolację) trójka odpada z automatu. Grzybobranie nie jest zbyt trudnym wyzwaniem więc dwójka jest nie kwestionowanym zwycięzcą. Dla podbicia trudności postanowiłem zagrać w grę planszową "Królewską grę z Ur" którą sam zrobiłem. Grę znalazłem na kanale Czas Gentlemanów na YT. Bez większych przygotowań ruszyłem w stronę warsztatu dziadka i wziąłem się do roboty. grę zrobiłem z materiałów które miałem pod ręką, dlatego proces tworzenia nieco się przedłużył (dużo klejenia i szlifowania).
1.Plan działania
2.Zbieranie materiałów
3.Proces tworzenia I
4.Klejenie
5.Szlifowanie, malowanie terefere...
Gotowy efekt Klik1 Klik2
Chciałem zrobić zdjęcia/filmik z rozgrywki w parku, ale pogoda nie dopisuje. Ogółem gra się w miarę przyjemnie a RNG nie doskwiera aż tak bardzo :3
Dokładne zasady Here
inne zdjęcia: 1 2 3
Koniec
źródło: comment_IhXGXu58uCBv7Jx4LAiKNjdTDkmZR2RV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora