Wpis z mikrobloga

Pojmanie Saddama podczas operacji Red Dawn, 2003 rok. Zawiśnie w 2006 roku, co można nawet było zobaczyć na żywo.

Samir, a 34-year-old Iraqi-American military interpreter who helped find Saddam and pull him from his hideaway in December 2003.

#starszezwoje - blog ze starymi grafikami, miedziorytami, rysunkami z muzeów oraz fotografiami

#historia #ciekawostkihistoryczne #fotohistoria #usa #wojna #myrmekochoria
Pobierz myrmekochoria - Pojmanie Saddama podczas operacji Red Dawn, 2003 rok. Zawiśnie w 2006...
źródło: comment_nBNXq2JjAAoLG2ERYyWvmJTxsIEQZqwB.jpg
  • 43
@Adaslaw: Tak tak, bo janusze na etatach wcale nie uważają, że właściciel powinien zarabiać tyle co oni "a hurr durr tylko piniondze bierze i się nie dzieli, a to my na niego robim!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DObry, prawy, szlachetny zolnierz z kraju kolepki de mo kra cji trzyma Zlego, okrutnego, bestialskiego dyktatora. Dziekuje Pan Amerykanin
@Albk: pytam na serio, nieczęsto spotykam osoby o zainteresowaniach orientalistyką (pomijając znajomość sonetów krymskich Mickiewicza), a osób z wiedzą większą niż fakt, że Irak leży na Bliskim Wschodzie to mogę ze świecą szukać.
@grap32: Dzięki Mireczku ale żebym zainteresowana jakoś orientalistyka była to nie powiem. Przeczytałam książkę o powstaniu ISIS i tez jeszcze dodatkowo ciekawa pozycje „Wiezniowie Geografii”. Polecam. Tak to generalnie lubię wiedzieć dlaczego coś się dzieje :) Pozdrawiam!
@Albk: W swoim życiu przeczytałem dwie książki... Jedna z nich to 'Ojciec Chrzestny', gdybyś ją przeczytała to wiedziałabyś, że pieniądze to nie wszystko, że nie zdradza się przyjaciół i nie dmucha ich żon, ale niestety ty zapchałaś sobie głowę jakimiś pierdołami o ISIS i teraz na siłę próbujesz zainteresować tym innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)