Wpis z mikrobloga

Siema, ma ktoś na tym tagu tak, że jest ogarnięty, dba o siebie, wygląda ponad przeciętnie, ubiera się lepiej od znacznej większości (chodzi mi o styl) co mówiły mi dziewczyny, ale mimo to jest s---------y przez umysł? Chodzi mi że strasznie ciężko poznaje mi sie nowych ludzi, potrzebnuje okropnie dużo czasu żeby z kimś mieć chociaż normalną relacje żebym sie nie stresował.. Przez to mam tylko kilku znajomych mimo że sam czuje że 'stać mnie na więcej'. Nie potrafie też sie spytać kogoś czy gdzieś chce iść; nje wiem czy boje sie odmowy czy co? ;p Czy teoretycznie to nadal tylko przez geny "charakteru" odziedziczine po rodzicach czy też środowisko i wychowanie może mieć taki wpływ? Dziewczyny wielokrotnie same mnie podrywały, ale mimowolnie że np. chce gdzieś z nią wyjść mój mózg jej odmawia i potem zastanawiam się co ja o-------m xD To jakaś choroba jest? Jak moge z tym walczyć ;l?

#przegryw #feels #help #leki #depresja #s----------e
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sadwykopek: jezeli chodzi o to pierwsze to jestes po prostu nudny. Co do drugiego to lata w s----------u i odsuniecie od spoleczenstwa przed kompem, sprawily ze nie wiesz jak sie zachowac. I tu kolo sie zamyka bo masz za duze braki w relacjach międzyludzkich i ciezko to nadrobic bo jestes nudny czyli malo kto chce z toba cos robic. A takze ci ktorzy te relacje społeczne maja opanowane wymagaja takiego
  • Odpowiedz
  • 0
@Pmpa co? nie jestem odsunięty od społeczeństwa i nigsy nie byłem, regularnie gdzieś wychodze. Rok temu nie pamietam dnia żebym z domu nie wyszedł ;p (nie wiem skąd to wziąłeś), mam znajomych i przyjaciół ale z nimi też długo musiałem przebywać żeby to szło gładko i czuł totalną swobodę wypowiedzi We wpisie pisze o nowych znajomosciach. Nudny nie jestem, nowo poznani ludzie mnie zapraszają do siebie, albo żeby coś porobić ale
  • Odpowiedz