Aktywne Wpisy
![chwilowypaczelok](https://wykop.pl/cdn/c0834752/7794142a36d6de48403aec79ce1bfd488b70ca87286dbbed47aee6bc51479f63,q60.png)
chwilowypaczelok +511
100 plusów, i idę jutro, kupuje po 40 rolek jednego i drugiego produktu, a następnie sprawdzę ile gram waży każda, ile jest warstw i metrów. Możecie dodać co jeszcze sprawdzić. #biedronka
![chwilowypaczelok - 100 plusów, i idę jutro, kupuje po 40 rolek jednego i drugiego pro...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/54d3be9376d29a9314c897211827189a32e0572ede7b8ef2b2a769248e0882eb,w150.jpg)
źródło: temp_file2710427970386292718
Pobierz
Tomek-Barabasz +83
![Tomek-Barabasz - Ale bym sobie #!$%@?ł mieszkanie boazerią i zrobil pawlacz nad drzw...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/475eece0e781195b785816b6af496483323e0d2ddfd765a9665c04d0cd780996,w150.jpg)
źródło: GFg4DxWXcAA4irD (1)
Pobierz
nikt nigdy nie plusuje gigasera z biedronki
źródło: comment_lF295JawaHHXDgb9RZLgfeJreOJYLjwy.jpg
Pobierz@Umeraczyk: On nawet chwile po otworzeniu jest niedobry. Za niemalże tą samą cenę można kupić ser,który chociaż ma smak i to samo tyczy się szynki...
Pytanie - jak można ocenić jakość produkcji, bo jako konsument nie masz takiej wiedzy ¯\_(ツ)_/¯
Ten królewski jest jak dla mnie smaczny, czego nie można powiedzieć o tym z biedry (choć i tak jest niewyobrażalnie smaczniejszy niż gouda z lidla, bo to
Taki ser nie powinien zawierać nic więcej poza mlekiem, solą i bakteriami z kwasu mlekowego. I przykład takiego sera to Milbona bio gouda, natomiast nie próbowałem jeszcze, bo o serach poczytałem sobie
Co innego parówki o składzie 90-parę% mięsa, woda, sól i przyprawy, a co innego parówki 60% mięsa i tektura, tu już możesz podejrzewać, co jest gówniane, ale te marketowe tanie sery często mają składy dosyć przyzwoite a i tak #!$%@?