Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +511
100 plusów, i idę jutro, kupuje po 40 rolek jednego i drugiego produktu, a następnie sprawdzę ile gram waży każda, ile jest warstw i metrów. Możecie dodać co jeszcze sprawdzić. #biedronka
Tomek-Barabasz +83
nikt nigdy nie plusuje gigasera z biedronki
@Umeraczyk: On nawet chwile po otworzeniu jest niedobry. Za niemalże tą samą cenę można kupić ser,który chociaż ma smak i to samo tyczy się szynki...
Pytanie - jak można ocenić jakość produkcji, bo jako konsument nie masz takiej wiedzy ¯\_(ツ)_/¯
Ten królewski jest jak dla mnie smaczny, czego nie można powiedzieć o tym z biedry (choć i tak jest niewyobrażalnie smaczniejszy niż gouda z lidla, bo to
Taki ser nie powinien zawierać nic więcej poza mlekiem, solą i bakteriami z kwasu mlekowego. I przykład takiego sera to Milbona bio gouda, natomiast nie próbowałem jeszcze, bo o serach poczytałem sobie
Co innego parówki o składzie 90-parę% mięsa, woda, sól i przyprawy, a co innego parówki 60% mięsa i tektura, tu już możesz podejrzewać, co jest gówniane, ale te marketowe tanie sery często mają składy dosyć przyzwoite a i tak #!$%@?