Aktywne Wpisy
wilkCaly +296
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
Kolorowezworki +80
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
Pytanie do osób zmagających się z depresją, ewentualnie po prostu do ludzi którzy znają temat
Mam dość lekką postać depresji - nie chcę się zabić ani nie mam jakichś konkretnych zaburzeń, po prostu wygląda to tak że bez leku (fluoksetyna) jestem wrakiem człowieka który nie ma siły motywacji ani chęci żeby wyjść z łóżka przez cały dzień, a na lekach zachowuję się +/- jak normalny człowiek
Czy tak będzie zawsze? Chciałbym kiedyś zacząć być normalny bez brania tych tabletek bo zabijają moje libido, a że aktualnie jestem w kilkuletnim związku to mam w zasadzie wybór - albo być wrakiem albo nie być ale ze świadomością że partnerka będzie niezaspokojona i w końcu sobie pójdzie
26 lat, fluoksetynę biorę z przerwami od roku, od czasu wizyty u psychiatry, po której w końcu dowiedziałem się czemu całe życie zachowuję się jakbym żył na autopilocie, nic mi się nie chce i nie mam żadnych ambicji
#depresja #psychiatria #psychologia #pytanie #medycyna
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Jak na lekach jest ok, to staraj sie jak najwięcej w życiu zmienić na lepsze, tak aby po odstawieniu wrócić do nowego, normalnego życia.
@AnonimoweMirkoWyznania: Ożeń się z nią. Po ślubie przestanie jej się chcieć, więc problem niezaspokojenia sam się rozwiąże.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Idź do lekarza po coś innego, spróbuj Wellbutrin na początek.
możesz zdradzić jaka to przyczyna?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua