Mieszkanie wynajmuję, a jak przyjdzie pora to kupię - za własne pieniądze. Na szkołę i służbę zdrowia płacę składkę i podatki. I tyle socjalizmu w społeczeństwie mi wystarczy.
@Jin: @miki4ever: potwierdzam slowa mikiego - gdyby bylo w Kanadzie dobrze to by nie uciekalo od nich 50+ tys ludzi rocznie do USA. Kanada ma wszystkie minusy Stanów, a zadnych plusów ktorymi sie Stany charakteryzuja
#wybory #niemcy #emigracja
źródło: comment_vciyP99Dvdt3Uv02wnF7eKCUO9cMmd8w.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
A szkoda bo uwielbiam Turyngię.
Z tego co wymieniłeś, tylko "francuskość" może mnie odstraszać. Chociaż jaobym dobrze pokombinował to jeszcze mógłbym na tym skorzystać.
@Wandsbeker:
Nikt nie każe, ale tymczasowo mi się opłaca.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mieszkanie wynajmuję, a jak przyjdzie pora to kupię - za własne pieniądze. Na szkołę i służbę zdrowia płacę składkę i podatki. I tyle socjalizmu w społeczeństwie mi wystarczy.
potwierdzam slowa mikiego - gdyby bylo w Kanadzie dobrze to by nie uciekalo od nich 50+ tys ludzi rocznie do USA.
Kanada ma wszystkie minusy Stanów, a zadnych plusów ktorymi sie Stany charakteryzuja
@Blitzkrung: Chyba najlepsza definicja tego kraju jaka slyszalem, wykorzystam to sobie w przyszlosci:)