Wpis z mikrobloga

Wątpie,że Rafonixa zobaczymy na kolejnej gali chociaż on by pewnie chciał bo łatwy zarobek ale jak tak obejrzałem wczoraj to jakos za specjalnie nikogo chyba nie obchodziła ta walka, że Rafon przegrał czy, że dzieciorób wygrał xD Sama walka była gdzieś w połowie tuż przed walką karła z chudym dzieciaczkiem a jakby nie patrzec mieliśmy tu top jutubera gamingowego z top patologicznym jutuberem (tak wiem w uspieniu od 1,5 r). Fenomen Rafonixa i innych patusow wiadomo ze skonczy tym bardziej teraz jak jest na nich nagonka i jego odwiecznego rywala solidnie przymkneli ale po Isamu też chyba widac, ze tez sie konczy. Nie sledze go, nie wiem jak potezna aktualnie jest jego "armia" ale mam wrazenie ze to jakby koncowka i w niedlugim czasie jezeli chodzi o tworczosc dołączy do Rocka i Roja, ktorzy są tworzą ale nie są już jupiterami z pierwszych pozycji kart na czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko @daniel-zwierzynski uważał, ze z ludzi będzie życ az po starość xDDD
#patostreamy #rafonix #isamu #famemma #polskiyoutube
  • 12
@Anty_Chryst: tak historyczny, że tylko napletki isamu wiedzą kim jest. Cała ta ekipa pompa teamu ma tak niesympatyczne i nieskalane rozumem twarze, że nie wiem jakim cudem ogarnęli sobie tak duże zastępy młodocianych donejtorów.
@Puszkov: No tak, jakby ciebie ktos porobil na hajs czy niszczyl biznes to tez po paru latach bys stwierdzil „aaa, #!$%@? w moim wieku nie wraca sie do takich ZENUJACYCH MOMENTOW w zyciu”
@Puszkov: Nie ma to jak na sile dissowac bo ktos ma lepiej i #!$%@? farmazony o ZENUJACYCH MOMENTACH w zyciu nie wiedzac nawet o co chodzi, bo przeciez ktos kto ogladal go z tamtych czasow to napletki xD
To po co sie udzielasz i #!$%@? farmazony jak nawet nie wiesz dobrze o co poszlo ?
Co za imbecyl
@#!$%@?: To jego wczesna była patologiczno-zenujaca, teraz reprezentuje już tylko cień dawnej głupoty, więc arguement nadal jest w mocy. Pięknie się nam pan dzisiaj przedstawił ( ͡° ͜ʖ ͡°) pewnie byłeś jakimś generałem w jego fejsbukowej armii internetowych napinaczy, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Puszkov: Ale jestes zalosny, nie wiem czy wiesz ale 5 lat temu i wiek byl inni i mentalnosc, ale no nie zrozumiesz.
Bawi mnie fakt jak dla ciebie zenujace jest wracanie do sprawy gdzie ktos kogos zrobil na siano, bieda umyslowa az boli
@#!$%@?: isamu nie jest święty, gdyby z każdym rozliczal się równie prężnie jak z FUBU o pieniądze to już dawno zszedłby mu uśmiech z twarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) to po prostu zwykły patus, raz on kogoś zrobi na pieniądze, raz ktoś go jeśli się nie zabezpieczyć. Nie wiem po co szukasz tam sprawiedliwości kiedy to jedno, wielkie rak srodowisko.

Co do dorastania to wsadź sobie takie usprawiedliwienia
@Puszkov: Gosciu o czym ty mowisz, ogladanie go dla metina jest rownoznaczne z patogrupkami ? Gdzie ty zyjesz, czytasz i rozumiesz to jak chcesz, na sile niestety probujesz mi wmowic ze bylem jednym z dzieciakow krzyczacych „ebac fubu”. Mylisz sie

A co do robienia na hajs, jeszcze biuro wykop nic nie znalazlo na niego, w sprawach pienieznych, chyba sie musi dobrze maskowac