Wpis z mikrobloga

Halko. Jako że kiedyś usunąłem tu konto i właśnie założyłem nowe mam głupie pytanie - dlaczemu nie widzę pasków? Zielonki tak majo? Nie wiem kto jest różowy a kto niebieski, a może bym pospermił trochę z nudów. XD a tak na powaznie jako że konto od godziny to c-------a #pokazmorde i przy okazji idealnie subtelnie wklejone #pokazbenka i #chwalesie XDDD BTW różowiutkie, fotka nadaje się na #tinder? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Adolf_HODLer - Halko. Jako że kiedyś usunąłem tu konto i właśnie założyłem nowe mam g...

źródło: comment_LwWmbAjodmvKsEbDAL2NOjNDXcrwSyep.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzięki, @KatpissNeverclean wykrakałaś ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale jak jesteś z Poznania i nie jesteś alternatywką o imieniu na E. (Twój nick wybitnie kojarzy mi się z byłą kumpla której koty zaszczały dosłownie wszystko w mieszkaniu bo się nie lubiły) to wezmę Cię na drina żebyś mogła mi to wynagrodzić ( ͡° ͜ʖ ͡°) @Wielki_Czerwony_Smok niestety do tego typu zasobów nie mam
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: kurde z pierwszą literą imienia nawet trafiłeś XD Jeśli zaś chodzi o koty - znam tylko kota moich znajomych. Z widzenia. Co zaś do alternatywek: heh.. sama nią nie jestem, ale mam jakiś talent do poznawania samych "alternatorów", więc z drina raczej nici, bo mógłbyś się kimś takim okazać. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz