Wpis z mikrobloga

#3dsmax #grafika #programowanie #cpp #dev #plugin #gamedev #sprzedaz #grafikakomputerowa Czołem Mireczki, czy Ktoś orientuje się w takim temacie:
- potrzebuje jakiegoś serwisu w którym będę mógł sprzedawać swojego plugina do 3dsmaxa, tak wiem, jest sporo takich serwisów (nawet autodesk ma swój ale coś mi tam nie działa wiec nawet nie wiem czy on jeszcze żyje) natomiast, chciałbym żeby ten serwis miał taką możliwość, że osoba która kupi moj plugin, mogła sobie ściągnąć (już wtedy za darmo) jakiś update lub patch.. ogólnie plugin ma postać jednego pliku (biblioteka dynamiczna), nie bawię się w żadne licencje ani blokady, po prostu chce dać minimalną cenę np. 20-30$ i kto będzie chciał to sobie kupi, pytanie właśnie o kwestie updejtów, chciałbym aby osoba ktorra wczesniej nabyła plugin miala dostep do updejtów na tym serwisie.. znacie może takie serwisy?
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZawzietyRobaczek Własny landing page i go pozycjonować fajnie. A jeśli webserwis to Envato i ich kilka platform tylko wycena będzie mini mini i pytanie czy zechcą wyeksponować. I tak musiałbyś to sam promować. Specjalistycznych/branżowych nie znam.
  • Odpowiedz
@Saeglopur: tzn. co do eksponowania pluginu to zupełnie inna sprawa, wrzucam info na branżowe portale i serwisy, kanały YT i to wszsytko, nie potrzebuje zadnych reklam.. kto szuka ten znajdzie.. chodzi mi tylko o taką właściwość: osobna która kupiła ma dostep do aktualizacji.. ogólniena envato mam nawet swój kanał ale w innej kategorii niz oprogramowanie.. no nic.. trzeba bedzie poszukać. a to że te serwizy lubioą zdzierać prowizje dla siebie
  • Odpowiedz