Aktywne Wpisy

curiousboi +100
trochę o-------m z tym kolorem, ale przynajmniej mam nadzieję że ktoś jak go zobaczy kiedyś na ulicy i będzie miał gorszy dzień to mu to poprawi humor #zawszegratem #samochody #motoryzacja
Jutro maluje pakę, jaki kolor desek byście polecili? Orzech czy coś jaśniejszego?
Jutro maluje pakę, jaki kolor desek byście polecili? Orzech czy coś jaśniejszego?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sprynek +198
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

- potrzebuje jakiegoś serwisu w którym będę mógł sprzedawać swojego plugina do 3dsmaxa, tak wiem, jest sporo takich serwisów (nawet autodesk ma swój ale coś mi tam nie działa wiec nawet nie wiem czy on jeszcze żyje) natomiast, chciałbym żeby ten serwis miał taką możliwość, że osoba która kupi moj plugin, mogła sobie ściągnąć (już wtedy za darmo) jakiś update lub patch.. ogólnie plugin ma postać jednego pliku (biblioteka dynamiczna), nie bawię się w żadne licencje ani blokady, po prostu chce dać minimalną cenę np. 20-30$ i kto będzie chciał to sobie kupi, pytanie właśnie o kwestie updejtów, chciałbym aby osoba ktorra wczesniej nabyła plugin miala dostep do updejtów na tym serwisie.. znacie może takie serwisy?
https://help.gumroad.com/article/169-how-to-send-an-update