Ktoś się orientuje jak to jest z zakupami w RTV Euro AGD? Chcę te noże. Napisane jest, że "produkt w magazynie", więc to znaczy, że na sklepie go nie ma i mam tylko opcję kupienia ich teraz internetowo i np. odebrania za godzinę? Chciałabym je jednak realnie oglądnąć przed kupnem.
@hakuna_matata: na stronie jest lista sklepów które mają ten towar. Klikasz w "Sprawdź dostępność w sklepach EURO" i sobie patrzysz gdzie są dostępne "na żywo"
@valdo: To oczywiste, że to sprawdziłam, bo produktu potrzebuję na zaraz. Ja się pytam o to, czy muszę je wcześniej kupić, żeby mi je wyciągneli z magazynu. A oglądanie ich już kupionych mnie nie interere.
@hakuna_matata: Jeśli kupujesz online to oni muszą poczekać na dostawę ze sklepu internetowego. Nie mogą dać Ci tych noży co mają na sklepie. Całkiem możliwym jest fakt, że te noże na sklepie będą w zupełnie innej cenie.
@valdo: I właśnie ta różnica w cenie: internet, a sklep zdarza się często. Nie orientujesz się jak jest z płatnością, jeżeli zamawiam internetowo? Z góry czy można na miejscu?
@hakuna_matata: można na miejscu ale tak jak ktoś wyżej napisał nie wydadzą ci tych co mają na miejscu ale czekasz aż dostaną z magazynu. Ja na aparat tak czekałem 3 dni a różnica między ich stroną a sklepem stacjonarnym to były 300 zł
@valdo: @tasiu84: @semperfidelis: Więc robię tak: rezerwuję/zamawiam towar w Galerii Mokotów z opcją "odbiór za godzinę". Pojadę tam za godzinę lub dalej, obejrzę sobie nożyki i jak ok, to dopiero zapłacę. Teoretycznie powinno się udać (?)
@hakuna_matata: Pojedziesz tam dopiero jak dostaniesz smsa, że towar jest gotowy. Ale przecież możesz pojechać i obejrzeć te, które mają na stanie i jeśli Ci się spodobają, to poczekać na smsa z potwierdzeniem Twoich.
@semperfidelis: Szkopuł tkwi w tym, że noże muszę mieć maksymalnie do soboty wieczorem (one będą prezentem). Mam nadzieję, że 1h nie przerodzi się w cały dzień, a wspomniane przez @valdo: 24h, które nie powinny mieć miejsca np w kilka dni... stąd to całe d--y zamieszanie o noże.
Powiedzcie mi jaki jest sens emigrowania z Polski w dzisiejszych czasach ? Przecież na zachodzie już wcale nie jest lepiej chyba, że się jest jakimś specjalistą…
#pytamjakjest
@hakuna_matata:
@semperfidelis: Płatność z góry, czy na miejscu?
W SKLEPIE (gotówka, karty płatnicze, raty)