Wpis z mikrobloga

Ale lewaków d--a boli mocno, tak samo jak z akcja its ok to be hetero/male. Niby tacy wolnościowcy, niby tacy tolerancyjni, a krytykują poglądy osób które nie są zgodne z ich poglądami, standardowe dla nich.

To jest niesamowite, ktoś wstawi zdjęcie laski która nie jest zgodna z ich obrazem kobiety i od razu komentarze:
"piwniczaki znalazły nowy tag",
"podniecacie się faszystkami",

Prawda jest jednak taka że facet woli laskę która nie używa tony tapety, która jest wierna, która chce założyć dużą rodzinę, która pomoże facetowi dojść do sukcesu wspierając go, która będzie się z nim starzeć.

Taki was obraz lewaki, krytykujecie wszystko co nie jest zgodne z waszymi poglądami, ten tag to jedynie zdjęcia lasek które pasują do obrazu konserwatywnej kobiety, a wy już musicie się do niego d---------ć.

tfu na was obłudnicy

#bekazlewactwa
#konfederacja
#konserwatywka
R.....h - Ale lewaków d--a boli mocno, tak samo jak z akcja its ok to be hetero/male....

źródło: comment_dA2h1HeGqN1bjvMyYmc6FNYh5gBwAInj.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Razzish: Tak, tak, możesz się oszukiwać, że kogoś boli d--a przez ten tag. Tak naprawdę wszyscy mają bekę, że konwinowskie kuce muszą brandzlować się do wymyślonych dziewczyn, bo w rzeczywistości żadna ich nie chce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@reynevayen: Ja jestem z taką kobietą, pewnie jak wielu na tym tagu.
Jeżeli wolisz takie uproszczenia to pewnie wy rzucacie się na czerwonowłose wieloryby bo żadna normalna kobieta nie spojrzała by w waszą stronę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Razzish: Tak, tak, cała neuropa płacze w poduszkę w przerwach między mirkowaniem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ten tag aż sam się prosi o robienie na nim beki, a ból d--y kucy tylko zachęca do dalszej zabawy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@Razzish: Co ty p--------z? Ja jestem facetem i chcę żeby moja żona sama doszła do sukcesu, bo w dupie mam z-----------e samemu. Ma dwie ręce. Duża rodzina to tylko kłopot. 2 plus pies wystarczy.

Najpierw bezrobotna kura domowa bez ambicji, potem pierdyliard dzieci a na koniec dej dej 500+. Normalność jak cholera.
  • Odpowiedz
@Razzish:

Prawda jest jednak taka że facet woli laskę [...] która chce założyć dużą rodzinę

Ale który facet, przepraszam? Bo na pewno nie każdy. Coraz mniej osób jest zainteresowanych posiadaniem jednego dziecka, a co dopiero dużej rodziny. Przestań mierzyć innych swoją miarą, cumplu.
  • Odpowiedz
  • 5
@Razzish Ale k---a co wy w ogole laczycie? Co ma konserwatyzm do uzywania makijazu czy chcecia zalozenia rodziny? Chyba nigdy nie byles w srodowisku tych "konserwatystek" a juz najwieksze odpaly dzieją sie na wszelkich wyjazdach typu oaza organizowanych przez kościół. Tak wygladaja te "konserwatywki". Po prostu niektorych to smieszy bo to kolejne wcielenie szarej myszki dla anonka. I tak samo tak szara myszka praktycznie nie istnieje.
  • Odpowiedz