Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Opad4991 +240
#rolnikszukazony pamiętam wizytę w muzeum neonów
To jest niesamowite, ktoś wstawi zdjęcie laski która nie jest zgodna z ich obrazem kobiety i od razu komentarze:
"piwniczaki znalazły nowy tag",
"podniecacie się faszystkami",
Prawda jest jednak taka że facet woli laskę która nie używa tony tapety, która jest wierna, która chce założyć dużą rodzinę, która pomoże facetowi dojść do sukcesu wspierając go, która będzie się z nim starzeć.
Taki was obraz lewaki, krytykujecie wszystko co nie jest zgodne z waszymi poglądami, ten tag to jedynie zdjęcia lasek które pasują do obrazu konserwatywnej kobiety, a wy już musicie się do niego d---------ć.
tfu na was obłudnicy
#bekazlewactwa
#konfederacja
#konserwatywka
Jeżeli wolisz takie uproszczenia to pewnie wy rzucacie się na czerwonowłose wieloryby bo żadna normalna kobieta nie spojrzała by w waszą stronę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najpierw bezrobotna kura domowa bez ambicji, potem pierdyliard dzieci a na koniec dej dej 500+. Normalność jak cholera.
Ale który facet, przepraszam? Bo na pewno nie każdy. Coraz mniej osób jest zainteresowanych posiadaniem jednego dziecka, a co dopiero dużej rodziny. Przestań mierzyć innych swoją miarą, cumplu.