Aktywne Wpisy
rtpnX +122
Bede tatą. W grudniu. Chyba dobrze to robie? Dwa lata temu siedziałem na wykopie, grałem w Warcrafta i jadłem topczipsy. Dziś mama żone, własny biznes i nie długo potomstwo. I to nie tak że jestem jakimś czadem, 5/10 no 6/10 po prysznicu XD A wszystko to przypadkiem. Ciekawe co się wykluje z białasa jak ściana i Wietnamki z północy xD Dziwne że nie mam żadnego strachu czy wątpliwości. Chyba dorosłem do tego?
Przegryw196cm +87
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
https://www.wykop.pl/wpis/44509099/poprzedni-wpis-https-www-wykop-pl-wpis-44321417-po/
Waga poprzednio:101,7
Waga obecnie 102,2
Dzisiaj wpis będzie nudny. Bo oprócz tego, że w zasadzie sam z lekka pomoca @kasahara zdiagnozowalem co mi jest, a lekarze nie mogli przez pół roku, to zadnych zmian nie wprowadzam. Brzuch praktycznie w ogóle nie dokucza. Biegunka jest nadal, ale max 2× na dobe, a nie 10 jestem w kiblu, wiec to już sukces. Biorę antybiotyki. Cholernie mnie od nich bolą miesnie, taki jakby przykurcz. Szczególnie przedramiona i "łezki" czwórek, ze aż w pracy nie moge grac w rzutki ani spodni bez bólu ubrać. Ale nogi po bardzo dlugiej rozgrzewce wczoraj zrobiłem, wiec ok. Ważne, że z brzuchem znacznie lepiej. Klata we wtorek dalej bolala. Ale dzisiaj już nie mam zamiaru odpuszczac. Strzeli to strzeli. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego popsuł mi się telefon. Chętnie odkupie jakis tani z dobrym aparatem jak ktoś ma. Albo przyjmę jak madka 500+( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mam żadnych zdjęć, wiec poranny placek
W DT nie jest tak na bogato, 3 żóltka i 75g maki jaglanej zamiast 200g mąki. Musialem piec 50-55min zeby byl taki jak lubie. Chrupiacy :-)
Standardowo. Kto nie chce tego widziec, zapraszam do czarnolistowania #duzydzikizwierz #zwierznascene
Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień
#mikrokoksy #dieta #silownia #jedzenie