Aktywne Wpisy
lukija +14
jestem taką #!$%@? porażką moich rodziców, że w ogóle ciężko to sobie wyobrazić, teraz dają mi pieniądze na życie i na mieszkanie, ale powiedzieli, że jeśli nie znajdę pracy do kwietnia to wrócę do nich do domu, a że to przez nich mam #!$%@?ą chorobę psychiczną to wiadomo, że wolę zacząć się #!$%@?ć niż wrócić do tego piekła, codziennie dzwonię do zusu, kiedy dostanę termin komisji rentownej, bo minął już ponad miesiąc
Nigdy nie byłem na nartach i jak słyszę opowieści, że ktoś regularnie jeździł na narty z rodzicami za dzieciaka, zwłaszcza na przełomie lat 90/00 to dla mnie to jest zupełna abstrakcja.
A gdzie te kłamstwa? Teorie można sobie wyssywać z palca, o ile nie przedstawia ich się jako fakty.
Tobie się po prostu to nie podoba, więc nie wycieraj sobie twarzy jakąś troską o fakty
Albo się bawimy konsekwentnie i skoro nazywamy dziennikarzami pracowników wyborczej, to jego też albo żadnego z nich lub stosujemy to kryterium wg czyjegoś widzimisię (a każdy ma inne)
Komentarz usunięty przez autora
Jedynie chcę konsekwencji - jeśli nazywasz ludzi z wyborczej czy innych stronniczych mediów "dziennikarzami", to Rolę też. Jeśli nie podoba Ci się nazywanie Roli "dziennikarzem", to nie mów tak o WSZYSTKICH stronniczych redaktorach.
Ale oblężona twierdza, że Cię cały świat atakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) To może wróćmy do konkretów, czy nadal się będziesz wykręcał?