Wpis z mikrobloga

@Michalius:

jakieś wyssane z palca teorie, bez pokrycia po prostu żal i mieszanie ludziom w głowach.

A gdzie te kłamstwa? Teorie można sobie wyssywać z palca, o ile nie przedstawia ich się jako fakty.

które były tak mega rasistowskie, antysemickie itd

Tobie się po prostu to nie podoba, więc nie wycieraj sobie twarzy jakąś troską o fakty
@TRicKYmAn:

dziennikarz «pracownik redakcji prasowej, radiowej lub telewizyjnej zajmujący się zbieraniem informacji, pisaniem artykułów i przeprowadzaniem wywiadów»

Albo się bawimy konsekwentnie i skoro nazywamy dziennikarzami pracowników wyborczej, to jego też albo żadnego z nich lub stosujemy to kryterium wg czyjegoś widzimisię (a każdy ma inne)
@Michalius: A gdzie ja walczę o prawdę? Tak, podobają mi się takie poglądy i co z tego? Jak chcesz to sobie załóż kanał i prowadź wywiady równie stronnicze, tyle, że w drugą stronę. Czy ja Ci tego bronię?

Jedynie chcę konsekwencji - jeśli nazywasz ludzi z wyborczej czy innych stronniczych mediów "dziennikarzami", to Rolę też. Jeśli nie podoba Ci się nazywanie Roli "dziennikarzem", to nie mów tak o WSZYSTKICH stronniczych redaktorach.
@Michalius:

jakieś wyssane z palca teorie, bez pokrycia po prostu żal i mieszanie ludziom w głowach.

opinia a kłamstwo to dwie różne rzeczy.

Ale oblężona twierdza, że Cię cały świat atakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) To może wróćmy do konkretów, czy nadal się będziesz wykręcał?