Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elvis21: Korwin powiedział dziś w wywiadzie, że Konfederacja poparłaby mniejszościowy rząd PiS w zamian za ustawę anty-LGBT, konkretnie mówiąc o ustawie:

"zabraniającej publicznych parad rozmaitych zboczeńców po ulicach, wchodzenia do szkół i tak dalej, pojawiania się w telewizji, etc."

Widać dla Konfederacji jednak uprzykrzanie życia gejom jest ważniejsze od gospodarki. Ciekawe czy skoro zakaz byłby "w telewizji" to czy w internecie też i na Wypoku trzebaby tag #lgbt
R187 - @elvis21: Korwin powiedział dziś w wywiadzie, że Konfederacja poparłaby mniejs...
  • Odpowiedz
  • 1
@R187: wiem, dlatego jestem za, też jestem przeciwko paradom. Dla mnie to jest zenujace... Zwłaszcza, ze znajomi mnie ciągle identyfikują z tymi "pokazami"
  • Odpowiedz
  • 1
@R187: dodam jeszcze że mi się dobrze zyje w tym kraju i nie potrzebuje więcej praw. A co internetu, wykopu to przecież przeciwnicy lgbt mogą dać tag na czarno więc jaki problem?
  • Odpowiedz
A co internetu, wykopu to przecież przeciwnicy lgbt mogą dać tag na czarno więc jaki problem?

@R187: Raczej chodziło mi o to, że skoro Korwin mówił, że by chciał ustawy która zakazuje "zboczeńcom" pokazywania "się w telewizji" to stąd krok do tego by w internecie także wprowadzić taki zakaz.
  • Odpowiedz
  • 1
@R187: to inaczej, czy będzie w tv czy w necie, czy nie będzie,Dla mnie osobiście nie robi różnicy. Głosowałem zgodnie z moimi przekonaniami dzieki informacja jakie zdobyłem przed wyborami i tyle.
  • Odpowiedz