Wpis z mikrobloga

Każdy kto dziś nie ruszy d--y na wybory traci moralne prawo do narzekania na rząd. Serio chcecie się pozbawiać takiej rozrywki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A teraz bardziej serio. Zabierzcie swoje dzieci w wieku 6-12 lat na głosowanie, "amerykańscy naukowcy" dowiedli, że dzieci chodzące z rodzicami na wybory dwa razy częściej sami na nie chodzą. No dobra, badania z d--y wymyśliłem, ale taką stawiam tezę. Dajcie przykład do naśladowania.

A teraz na wybory.

#wybory #polska #oswiadczeniezdupy #neuropa
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Każdy kto dziś nie ruszy d--y na wybory traci moralne prawo do narzekania na rząd. Serio chcecie się pozbawiać takiej rozrywki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A teraz bardziej serio. Zabierzcie swoje dzieci w wieku 6-12 lat na głosowanie, "amerykańscy naukowcy" dowiedli, że dzieci chodzące z rodzicami na wybory dwa razy częściej sami na nie chodzą. No dobra, badania z d--y wymyśliłem, ale taką stawiam tezę. Dajcie przykład do
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Jak moja babcia. Narzeka na PiS, ale już od kilku lat na żadne wybory nie chodzi. Zachęcałem ją, mówiłem że podwiozę ją, ale i tak nie chciała. Mówi, że ona już jest stara, że i tak PiS wygra itd. Dziadek też przeklina na PiS, ale on ledwo chodzi, więc jego to jeszcze mogę zrozumieć.
  • Odpowiedz