Wpis z mikrobloga

@PrezydentSmietnikow: @browwar:
Ja wiem czy debil? mam wrażenie ze raczej wy nimi możecie być, bo patrzycie na tą kwestie najbardziej prostacko jak tylko można. Jeśli uznajesz ze nie masz dla siebie kandydata, to dlaczego masz głosować na mniejsze zło ? Jeśli będzie dużo głosów nieważnych to tez jest pewien znak, ze jest masa ludzi którym los polski nie jest obojętny, a jednocześnie nie ma człowieka godnego swego głosu.
  • Odpowiedz
@arcyzuzel: Naiwny jesteś jeśli myślisz, że jakikolwiek polityk który priorytetyzuje dobro społeczeństwa nad wypchanie swoich kieszeni będzie miał jakąkolwiek siłę przebicia. Tego cyklu nie przerwie nic poza roszczeniowością całej szarej masy. Piszę to całkowicie poważnie.

Powodzenia jutro.
  • Odpowiedz
@mx-walnienty: Wiec albo masz naród za debili, albo nasi mierni politycy to efekt tego ze Polacy to naród debili. Ja mam na to jednak inne spojrzenie, i ihmo w swej masie nie jesteśmy mądrzejsi ani tez głupsi od angoli czy niemów i skoro tam trafiali się wybitni politycy którzy rozgrzali do czerwoności rozwój gospodarki to i u nas jest to możliwe. Tym bardziej ze od dawna widać ze lekko liczać
  • Odpowiedz
@arcyzuzel: Jest cisza wyborcza, więc nie chcę mówić niczego zbyt konkretnego, może poza jedną rzeczą: opłaca się realizować swoje obietnice gdy jesteś politykiem, szczególnie gdy inne partie coś obiecują i nie są w stanie tego dać - to w zupełności wystarcza, by wygrywać.

Masz całkowitą rację - uważam nasz naród za debili. Na szczęście pod tym względem jakoś nieszczególnie się wyróżniamy na tle świata.

To jest ostatnia wiadomość, jaką ci
  • Odpowiedz
@mx-walnienty: Na ba bo jesteś wybitnym wszystkoznawcą, tylko maniakalnie fascynujesz się tłustym knurem( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja z kolei zauważam ze zaczynasz przejmować cechy mazura, tylko poczekać aż zaczniesz walisz w nachy.
  • Odpowiedz
@arcyzuzel: I dlatego wyzywasz każdą osobę która nie chce ci przyznać racji oraz ślepo strzelasz oskarżeniami że posiadam jakieś poglądy na temat swoich krajan. Choć przyznaję, szczęśliwie trafiłeś w dziesiątkę. Powodzenia w totolotku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mx-walnienty: JA TO WIEM NAJLEPIEJ I BYM NAPRAWIL SWIAT ZZA KOMPUTERKA, ALE NIE POWIEM CI JAK BO JESTES ZA GLUPI NA WIEDZE DOSTEPNA TYLKO DLA WYBRANCOW XD kim ty psie jestes zeby uwazac sie za lepszego/madrzejszego od kogokolwiek? Sranie kilka razy dziennie na tym tagu jakas zupelna bezbecja raczej nie daje pozytywnego wrazenia
  • Odpowiedz