Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
co myslicie o wspolpracowniku ktory zawsze ma te same ciuchy na sobie ale te same 2-3 koszulki, nie smierdzi od niego ale widac ze rzeczy sie powtarzaja
#pracbaza
──
testoviron17 +247
Mordunie, on ma 73 lata, a śmieszkujemy jak coś przekręca, a my w jego wieku to z robakami nawet już pewnie nie pogadamy xD
#mecz
#mecz
- po co mi oświadczenie sprawcy kolizji skoro to idzie dla niego,
- czy rozmiar szkód ma wpływ na składkę polisy OC. czy rozwalenie zderzaka różni się czymś od rozwalenia całego tyłu pojazdu? Dla ubezpieczyciela który wyceni szkody na pewno ma, ma też znaczenie to co mu się zgłosi, ale zakładając że uszkodziłem konkretny element, to w sumie czy mi robi to różnicę czy spiszę mu na oświadczeniu jeden zderzak czy 2 zderzaki i maskę oraz dach?
- czy fakt że uderzyłem w zaparkowany pojazd na parkingu terenu prywatnego (wspólnoty) ma jakieś znaczenie. W odniesieniu do tego że nie było to na parkingu gdzieś w mieście?
#kolizja #polisaoc #oc #ubezpieczenia
Czy powinienem podać mu numer polisy i czekac na telefon od ubezpieczyciela czy jednak tradycyjnie spisać oświadczenie.