Wpis z mikrobloga

Cześć, dostałem dziś konsolę PS4 z promocji smart week i mam jedno pytanie. Na pudełku jest nieduży otwór przez który można odczytać kody kreskowe. U mnie ta naklejka jest lekko naderwana i przez to nie jestem w stanie odczytać w pełni cyfr i liter pod pierwszym kodem kreskowym oraz też nie da się w pełni odczytać drugiego kodu kreskowego, ale tutaj da się odczytać cyfry i litery spod kodu. Sama konsola przyszła z nienaruszoną plombą, więc otwierana nie była.
Moje pytanie jest więc takie, czy przez te uszkodzone kody mogę mieć jakiś problem z realizacją ewentualnej gwarancji?

#ps4
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gollumus_Maximmus: sporo osób, raz że trzeba było się wstrzelić maksymalnie w pierwszą sekundę, wliczając czas na przeładowanie i kliknięcie kup teraz w apce, dwa że serwery allegro się zesrywały i nawet jak ktoś był wystarczająco szybki lubiły sypać błędami nie dając nic w zamian (choć czasem mimo że wywalały błąd to zakup w przechodził).

Stąd te wszystkie teorie spiskowe że wszystko to boty - trzeba było mieć dużo szczęścia, a
  • Odpowiedz
@Gollumus_Maximmus: No jakoś się udało. Tak jak pisze @MisPluszowyZWadaWymowy: po prostu udało mi się idealnie trafić w moment poprzez aplikację. Miałem otwartą witrynę time.is i na pół sekundy przed pełną godziną kliknąłem w ofertę. Błędy też mi powywalało. Na początku nic się nie działo, a później wyskoczyły dwa różne błędy. Przy drugim błędzie mogłem jednak kliknąć ponów płatność i wtedy przeszło. Według allegronauty mój zakup odbył się prawie
  • Odpowiedz