Aktywne Wpisy
Spośród #niebieskiepaski plusujących ten wpis wybiorę jednego, który będzie mógł pójść ze mną na wesele jako osoba towarzysząca 15 sierpnia w #krakow. Warunek konieczny to wiek 23-30 lat.
#rozdajo
#rozdajo
ElectroNICK +200
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jestem rozczarowana, bo się głupio nastawiłam. I przez to teraz czuję się jeszcze gorzej. Sama nakręcam swoją karuzelę złego samopoczucia. Zastanawiam się tylko ile jeszcze tak wytrzymam. Myślałam, że zeszły tydzień był zły. Jak widać do dna jeszcze mi trochę brakuje.
#zalesie #psychiatria i chyba naprawdę #depresja
@szwe: O tym że liczyłam na leki? Owszem. I od wizyty minęło kilka godzin, skoro już tak bardzo musisz szkalować to, że postanowiłam się gdzieś wyżalić.
@laicik: Gorszej rady poza "wyjdz z domu i idz pobiegac" chyba nie widzialem.
Depresja sama minie. No #!$%@? az to musze rozchodzic po pokoju.
@Kinja: Tabletki nie sprawią, że nagle poczujesz się lepiej. One nie rozwiążą twoich problemów. Kiedy masz się kolejną wizytę?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@CapoDiPtakMuzzapi: Zaczęłam chodzić na terapie do psychologa i tabletki miły być właśnie formą wspomagającą do terapii. Nie liczę że rozwiążą moje problemy.
Myśli samobójcze wcale nie muszą oznaczać zagrożenia życia z własnej strony.
Nie chciałbym usłyszeć takich rzeczy po pierwszej wizycie. Jeśli niedługo masz kolejną to otwartym umysłem możesz co nieco zweryfikować, a jeśli będziesz czuć się z tym źle to cóż,