Aktywne Wpisy
wykop +16
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
enten +51
Nie ma nic bardziej tandetnego w Polskich domach jednorodzinnych niż ogradzanie się tymi pseudo-zdobionymi betonowymi płotami, które nie dość że są niepraktyczne to jeszcze pozbawione zupełnie jakiejkolwiek estetyki. To jak ktoś chciałby zasłonić całkowicie swoją posesję, to mógłby już wylać pełny, betonowy murek albo ogrodzić się ppularnymi ostatnio plotami z kamyczków, a najlepiej to po prostu zasadzić żywopłot jak robią to cywilizowane kraje gdzie jest ładnie. Tutaj dosłownie wycinamy kawałek jakiejś kolumnady
To co powiecie na wykopanie tego? zmanipulowanego do granic możliwości znaleziska bez jakiegokolwiek sprawdzenia czy to prawda? Wystarczyło kliknąć w link i przeczytać parę zdań i już byście znaleźli informację, że nagłówek to kłamstwo. Ale po co? Wystarczy, że złe lewactwo coś tam kombinuje? XD
@wigilius kolejny prawy bojownik o prawdę. Co cię skłoniło do wykopania? Ból d--y lewactwa? A ty @Apollo1993 i ty @dendrofag?
Proszę, proszę, sama elita konserw. A i tak udowadniają, że przeczytanie 10 zdań po angielsku przekracza ich możliwości. A potem jak im wrzucam screenshoty ze sprawdzacza fejków to hurr durr manipuluje hurr durr bo większość to znaleziska o moderacji. Wy k---a wszyscy powinniście permy dostać za nachalne wykopywanie fejków. Ha tfu
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazpodludzi
@Azaajaszz: Ale po co? Widzisz lewactwo i dużo wykopów - wykopujesz. Nie trzeba patrzeć, a tym bardziej czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
czy ci ludzie na prawdę jedyne co robią to czytają, że lewaki złeeee na nczasach i innym gównie? XD
Problem w tym że teraz już nie wyświetla się ani tytuł znaleziska ani jego opis, ale wydaje mi się że było tam coś na temat tego że feministka proponuje zabijać określoną ilość mężczyzn na tydzień.
Takie słowa padają podczas wywiadu radiowego z nią tutaj: https://www.cbc.ca/radio/outintheopen/i-want-patriarchy-to-fear-women-mona-eltahawy-says-the-time-for-being-civil-peaceful-and-polite-is-over-1.5296597
Ta propozycja jest podana w formie hipotezy, jednak jest
Wyjaśniłeś tylko to, że tak a nie inaczej interpretujesz jej słowa.
Dla mnie wysuwanie takich hipotez na temat zabijania mężczyzn co tydzień, jest niedopuszczalne, niezależnie czy ona sobie żartuje, wymyśla czy fantazjuje.
Możesz mieć inne zdanie na ten temat, ale nie wmawiaj mi że to jest informacja nieprawdziwa, bo słowa o zabijaniu mężczyzn padły z ust feministki.
Mam nadzieję że wyjaśniłem ci moje stanowisko, oraz fakt że gdyby takie
@dendrofag: Nie, po prostu Ci wytłumaczyłem co powiedziała. Tu nie ma miejsca na interpretacje. Wysuwanie hipotetycznych sytuacji =/= usprawiedliwianie czegoś.
Nie, po prostu wytłumaczyłeś mi swój punkt widzenia na temat tego co ona powiedziała i interpretacji jej słów. Zauważ różnicę.
Abstrahuję od sytuacji ze znaleziska.
@dendrofag: kiedy konserwa "interpretuje" proste zdanie:
"Proszę ludzi, aby wyobrazili sobie scenariusz, w którym zabijamy określoną liczbę mężczyzn"
jako
"Feministka twierdzi, że zabijanie mężczyzn
Twierdzi ze ten tekst feministki jest niedoluszczalny. Gdyby jakis antysemita pisal tak o zabijaniu Zydkow to byscie pierwsi piali o nienawisci xD
Przestan sie blaznic
@In_thrust_we_trust: I dlatego wykopał znalezisko o takim tytule, które okazało się (po raz ~100) fakenewsem... no k---a, rzeczywiście on tak nie twierdzi - on tak interpretuje xDDD
Po prostu wykopanie znalezisja bylo pewna ekspresja tego co sadzil, tyle.
Swoha droga ta feministka jest prawdopodbnie chora psychicznie xD