@konto_zielonki: @hellzaq: @Bouquet: korzystając z okazji chciałbym zapytać czy warto dorzucić kilka monet do Amazfit zamiast kupować mibanda 4? Głównie podoba mi się to, że bardziej przypomina normalny zegarek, a jak z resztą? ( ͡°͜ʖ͡°)
@radziuxd: BIP jest świetny, używam na co dzień, w ogóle go nie ściągając - nie czuć go na nadgarstku, jest lekki jak piórko, bateria to demon, obecnie mam 24 dni od ładowania i pozostało 40%, ze sporadycznym korzystaniem z GPS (na rowerze) i ciągłym monitorowaniem pulsu co 10min oraz monitorem snu, ekran jest genialny, bo im więcej światła tym lepiej na nim widać w dodatku cały czas jest włączony co
@GodlessMike: non stop czas pokazuje godzinę i mimo tego bateria tyle trzyma? Dość istotna informacja, myślałem, że jak reszta pokazuje godzinę po podniesieniu ręki. Pokazuje też oczywiście powiadomienia z innych apek i nazwę dzwoniącego? Muszę popatrzeć jakieś recenzje.
@radziuxd: Pokazuje nazwę dzwoniącego jeżeli jest zapisana w książce, ekran jest non stop włączony (po naciśnięciu przycisku włącza się podświetlenie), powiadomienia konfigurujesz w apce (pokazuje bez problemu ze wszystkiego, ja mam włączone do Whatsapp, kalendarza, połączeń (można za pomocą zegarka zignorować lub odrzucić połączenie, odebrać trzeba na telefonie). Zaraz Ci wrzucę zdjęcie jak wygląda wygaszony i jakie informacje mi się wyświetlają.
źródło: comment_7P8zAEjc1SggTBpz4zxDXSy58Bf0wbFM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_igw18IXIoZZYkCbHuOboD0F3cAky3b2h.jpg
Pobierz