Wpis z mikrobloga

Jak wziąć kredyt i oddać mniej, niż się pożyczyło (oni tego nawet nie sprawdzają #pdk ).

Wiem, że temat pożyczek (szczególnie tych w obcych walutach) jest ostatnio dość drażliwy, ale nie mogę nie donieść, że w Credit Agricole możecie wziąć kredyt z RRSO 0%. Dokładne omówienie macie w linku powyżej.

W dużym skrócie, promocyjny kredyt gotówkowy przysługuje osobom, które nie brały wcześniej żadnej pożyczki w tym banku (jeśli masz tam konto osobiste, to nadal możesz skorzystać z promocji). Każdy mirek i mirebelka może wziąć maksymalnie 3000 zł na 12 miesięcy i nie zapłacić ani grosza odsetek czy innych opłat, a ostatnią ratę (w przypadku maksymalnej kwoty - 250 zł) zapłaci za Ciebie bank.

Nie chcę nic podpowiadać, ale jeśli masz już kredyt ze standardowym oprocentowaniem, to warto tu nagiąć zasadę mówiącą, żeby nie spłacać kredytu kredytem ( ͡ ͜ʖ ͡)

Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
Wołam:

JakDorobiccom - Jak wziąć kredyt i oddać mniej, niż się pożyczyło (oni tego nawet nie...

źródło: comment_tkGKudu49jhwH7ma8vriMnX7zjD86LpL.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JakDorobic_com: mam obawy co do tej promocji. Na pierwszy rzut oka wydaje się łatwa i prosta, ot odczekaniu roku mamy "darmowe" 300zł (wliczając odsetki jakie można zarobić zamrażając gdzieś te pożyczone 3k), ale z tego co widzę w komentarzach to ludzie dostają papiery bez info o promocji, na infolinii też do końca nie wiedzą o co chodzi.

Po roku może się okazać, że ojej, błąd systemu, coś tam pan nie
  • Odpowiedz
@Krupier: hejo! Już mam odpowiedź. Dokumenty zawsze są wystandaryzowane, tak jest w każdym banku. Infolinia już jest mocno poinformowana o akcji, mam potwierdzenie od samego rzecznika Credit Agricole :) Sam dzwoniłem jako klient "lekko niekumaty" i pani świetnie obracała się w meandrach promocji i nawet sama zaproponowała połączenie jej z programem poleceń i jakimś -15% za ubezpieczenie :D
  • Odpowiedz