Aktywne Wpisy

padzi +208
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
źródło: 20240927_191203
Pobierz
ibleedforyou +60
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wiem, że temat pożyczek (szczególnie tych w obcych walutach) jest ostatnio dość drażliwy, ale nie mogę nie donieść, że w Credit Agricole możecie wziąć kredyt z RRSO 0%. Dokładne omówienie macie w linku powyżej.
W dużym skrócie, promocyjny kredyt gotówkowy przysługuje osobom, które nie brały wcześniej żadnej pożyczki w tym banku (jeśli masz tam konto osobiste, to nadal możesz skorzystać z promocji). Każdy mirek i mirebelka może wziąć maksymalnie 3000 zł na 12 miesięcy i nie zapłacić ani grosza odsetek czy innych opłat, a ostatnią ratę (w przypadku maksymalnej kwoty - 250 zł) zapłaci za Ciebie bank.
Nie chcę nic podpowiadać, ale jeśli masz już kredyt ze standardowym oprocentowaniem, to warto tu nagiąć zasadę mówiącą, żeby nie spłacać kredytu kredytem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Do obserwowania i czarnolistowania: #kasazpromocji
Wołam:
źródło: comment_tkGKudu49jhwH7ma8vriMnX7zjD86LpL.jpg
PobierzPo roku może się okazać, że ojej, błąd systemu, coś tam pan nie