Aktywne Wpisy
thorgoth +220
Babka potrąca chłopaka na przejściu dla pieszych, przy doskonałej widoczność, na suchej jezdni w środku dnia a ludzie w komentarzach i tak piszą że jego wina, bo wszedł na przejście "zbyt pewnym krokiem". To że pieszy ma zamiar wejść na przejście widać dobre 3 sekundy wcześniej, mimo to baba zaczyna hamować dopiero jak już go trafiła.
Ręce opadają.
#stopcham #motoryzacja
Ręce opadają.
#stopcham #motoryzacja
enron +177
164 081,68 - 42,2 = 164 039,48
No i stało się. Wymiękłem. Ale nie poddałem się i ciągnąłem temat do końca, łamiąc 4 godziny. Dobre i to, poprawa o ponad 30 minut w stosunku do mojej porażki sprzed 5 lat (ʘ‿ʘ)
Pogoda masakryczna. Jak zaczynaliśmy, to jeszcze było znośnie - jakieś chmurki, wietrzyk... Po chwili chmury znikły, a Słońce zaczęło przypiekać na całego. Niby dało się żyć, cały
No i stało się. Wymiękłem. Ale nie poddałem się i ciągnąłem temat do końca, łamiąc 4 godziny. Dobre i to, poprawa o ponad 30 minut w stosunku do mojej porażki sprzed 5 lat (ʘ‿ʘ)
Pogoda masakryczna. Jak zaczynaliśmy, to jeszcze było znośnie - jakieś chmurki, wietrzyk... Po chwili chmury znikły, a Słońce zaczęło przypiekać na całego. Niby dało się żyć, cały
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#kononowicz #patostreamy