Wpis z mikrobloga

Najtrudniejszy materiał, jaki wyprodukowałem: Czym jest Incel? Analiza mimowolnego celibatu Zapraszam do wykopania

Wołam osoby plusujące ten post. Możecie ocenić jak się podobał film ( ͡ ͜ʖ ͡)

Pasmo niepowodzeń w sferach socjalnych rodzi najczęściej kolejne niepowodzenia. Mówienie sobie, że będzie lepiej w liceum, na studiach czy w pracy nigdy się nie sprawdzi, ponieważ nic się nie zmieni z powodu braków w cechach, które nie wykształciły się na wcześniejszych etapach rozwoju. Jeśli ktoś jest lubiany w szkole podstawowej, to jest duża szansa, że będzie lubiany w liceum, tak samo, jeśli nie miałeś przyjaciół i znajomych, to nagle z dnia na dzień nikt cię nie polubi.

#przegryw #incel #blackpill
Pobierz
źródło: comment_66u7daT0cWeawsNIohRLDUmV0NnLED7C.jpg
  • 22
@ArseneWengerTheAnimatedSeries: Szczezerze nie podoba mi się, że materiał pomimo merytorycznego podejścia, ukazuje sytuacje jako skrajnie bez wyjścia.
Rozumiem że w zasadzie taki jest cel kanału - aby ukazać prawdę jako bolesną i dobitną, wywołać emocje itd.
Ale patrząc po komentarzach, myśle ze można by to przeprowadzić łagodniej.

Być może zawrzeć jakaś konkluzje czy coś budującego , ponieważ oglądają Was osoby których temat ten dotyczyć może bezpośrednio, osoby które nie posiadają zdrowego
Pasmo niepowodzeń w sferach socjalnych rodzi najczęściej kolejne niepowodzenia. Mówienie sobie, że będzie lepiej w liceum, na studiach czy w pracy nigdy się nie sprawdzi, ponieważ nic się nie zmieni z powodu braków w cechach, które nie wykształciły się na wcześniejszych etapach rozwoju. Jeśli ktoś jest lubiany w szkole podstawowej, to jest duża szansa, że będzie lubiany w liceum, tak samo, jeśli nie miałeś przyjaciół i znajomych, to nagle z dnia na
@ArseneWengerTheAnimatedSeries: To jest kpina, że musisz dawać warningi na początku i jeszcze ktoś to reportuje. Rzygać mi się chcę na myśl, że jestem częścia tego gatunku i w przeciwieństwie do inceli, żaluję, że nie zdechnę jako osoba, co nie miała kontaktów seksualnych, bleeee. Na szczęście nie stworzyłem kolejnego dnaborga, co będzie musiał obserwować to powalenie.