Aktywne Wpisy

rastafari85 +338
Jak miałem z 23 lata to odkryłem, że karnister to tak naprawdę kanister, człowiek w szoku był

patryk-wuwuw +521
#bekazberkowicza #bekazkonfederacji
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
źródło: 9cd7a06cea0c3cfbe71a58c872238639304ed2fb99836b874e35de627e680f79
Pobierz

Skóra Crazy Horse w kolorze marmurkowym, 1.2 mm, bardzo miękka, garbowana w olejach, przez co odznacza się na niej każdy ślad, nadając jej unikatowego wyglądu.
W środku miejsce na sześć kart + kieszeń na banknoty, na zewnętrznej stronie bilonówka.
Mój pierwszy portfel po długiej przerwie od drobnej galanterii, ale chyba ostatecznie do niej nie wrócę, bo mimo wszystko bardziej mnie kręci szycie dużych wyrobów.
Zapraszam na autorski tag: #droppaleather
#leatherworking #handmade #diy #rekodzielo #chwalesie
źródło: comment_xU57k3WEGIlJL9ZUqpmx298cPhjfZnvf.jpg
Pobierzźródło: comment_9ig5b8KogBB4yfpui7YqZmK1umoOemiM.jpg
Pobierzźródło: comment_yxPHdQh7VE9abHnmbPqOiBQ7ybOhVKcl.jpg
Pobierzźródło: comment_NoRZG4JNqDQMMB64CjdyVFcm9vx3CxjD.jpg
Pobierzhttps://www.weaverleathersupply.com/catalog/item-detail/65-6025/master-tools/pr_9031/cp_/shop-now/machinery/master-tools/power-burnisher
źródło: comment_VHKDJlQAlciMXdg47ndcUOj12ElQTBCR.jpg
Pobierz