Wpis z mikrobloga

#rdr2 jest zajebiste, imo 2018 goty, więc fajnie ze wychodzi na pc, tylko jest jeden problem:
Gra jest #!$%@? nudna xd
Poważnie, na tv odpalasz automatyczną jazdę konną + kamerę filmową i podziwiasz widoki
Na kompie by mnie chyba #!$%@? strzeliła i dupa odpadła od siedzenia na krześle

#ps4 #pcmasterrace #gry
  • 34
  • Odpowiedz
Gra jest #!$%@? nudna xd

Poważnie, na tv odpalasz automatyczną jazdę konną + kamerę filmową i podziwiasz widoki

zabierze dużo fajnych elementów i klimatu, z długich podróży mam najlepsze wspomnienia

@ironlelele: Czyli mówisz, że masz najlepsze wspomnienia z momentów kiedy 90% rozgrywki było bezczynnym patrzeniem jak pan bandyta #!$%@? na koniku? Jakby R* nie chciało sztucznie przedłużać gry to by po prostu dodali szybką podróż z jakimś RNG i tyle,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ironlelele: mam grę od ponad pół roku i dopiero się dowiedziałem, że jest automatyczna jazda konna.
Ale w sumie może z 15h w nią grałem.
  • Odpowiedz
  • 0
@ironlelele A ja od zawsze na pc i nie wyobrażam sobie leżeć i w coś grać. Zagram z kimś w fife na konsoli to po 3 meczach mi się nie chce, a na pc mogę grać kilka godzin siedząc na krześle i jest git.
  • Odpowiedz
@MartinCh większość gier jest powtarzalna i to czy ten powtarzalny content jest fajny zależy czy chce się nam w to grać czy nie.

Gothic 2 Returning to skrajny przykład, gra rozwleczona na 150 godzin. Pierwsze 3 rozdziały się dobrze bawiłem, na czwartym zawsze kończylem i zaczynałem nowym buildem od początku. Niestety druga połowa G2R to mozolnie tłuczenie setek orków i nieumarłych bez praktycznie żadnych nowych wątków fabuły.

W gry open World
  • Odpowiedz
  • 1
@Krabowski to z tymi modami ta gra sie zesra, 80% pobocznego kontentu spotykasz po drodze, sporo jest losowych sytuacji ktore pojawiaja sie wlasnie podczas takich podrozy.
  • Odpowiedz