Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@janemba: redmi K20 pro 8/128 na banggood za jakieś 1750zl (wysyłka eu priority line więc bez cła, wysyłkę już wliczylem), ja sam kupuję to jutro
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@janemba: miałem nie jednego xiaomi i teraz drugi oneplus. W oneplus soft działa bezbłędnie, dość często aktualizacje. Na xiaomi co aktualizacje coś popsują (raczej coś małego ale jednak) i później 3 mc czekasz aż będzie update i MOŻE naprawią to co zepsuli. No i awaryjność oneplus jest bardzo niska a przy zakupie z Chin to ważne. Co dopiero na wykopie ktoś wrzucił post, że mu po 2 mc przestał w
  • Odpowiedz
@Bruno_

redmi K20 pro 8/128 na banggood za jakieś 1750zl (wysyłka eu priority line więc bez cła, wysyłkę już wliczylem), ja sam kupuję to jutro...

Cło na telefony wynosi 0%, podatek VAT możliwy.
  • Odpowiedz
  • 0
@schreder Nie wiem, chyba miałeś pecha, miałem 3 Xiaomi ani razu nie narzekałem ani na soft, ani na awaryjność, fakt że OP7 ma dobrą nakładkę, ciężki wybór, dla mnie jednak brak notcha przeważa szalę na mi9t pro.
  • Odpowiedz
  • 0
@janemba OP7 nie ma szerszego kątu, mi9t pro ma. Aparaty główne te same. W nocy lepsze fotki robi OP7, mi9t pro też umie ładne zrobić nocne, ale brak optycznej stabilizacji powoduje, że trzeba mieć pewną rękę.
  • Odpowiedz
@janemba: SOT lepszy troszkę na mi9t pro niż na mi9, ale biorąc pod uwagę różnice w bateriach to strasznie dużej różnicy nie ma. Jeżeli chodzi o miui to coś tam można mu zarzucić, ale optymalizacja na mi9 jest dobra.

Jak chcesz, aby wytrzymywał ci te 2 dni to mi9t z bardziej energooszczędnym Snapem 730. Mi9T Pro to takie 1,5 dnia, no może tak 2 dni, ale jeśli nie wykorzystujesz potencjału
  • Odpowiedz
@janemba: Znaczy BT jest energooszczędny, bo masz 5.0, więc to ci zjadać baterii za bardzo nie będzie. Akurat baterię najbardziej pożera wykorzystywanie Snapa 855 w grach, jeśli nie będziesz tyle grał to czy wybierzesz mi9 czy mi9t pro będziesz zadowolony. No na pewno mi9 i ładowanie indukcyjne to wielka zaleta, bo telefon i tak się gdzieś odkłada, tak kładziesz na ładowarkę indukcyjną i praktycznie nie ładujesz z kabla, przynajmniej ja
  • Odpowiedz