Wpis z mikrobloga

@Passarinho: Swoją drogą to trochę słaby sposób na wzbudzenie zainteresowania. Bo jeżeli chcemy by ktoś się nami zainteresował to musimy sami sprawić by był zaangażowany, to nie my powinniśmy odwalać całego zaangażowania - bo wtedy nie dajemy drugiej stronie możliwości by to ona się wykazała i przywiązała do nas
  • Odpowiedz
@Passarinho XD
Co ty piszesz wgl, randka ale 1/2 uczestników o tym nie wie? To nie ma znaczenia co ma znaczenie w kontekście randki skoro jej nie było. Płakać też można bo stłukłeś kubek albo jak jesteś na pogrzebie, ale to nie znaczy, że za każdym razem jak beczysz to jesteś na pogrzebie. Już nawet za bardzo nie wiem o co ci chodzi xd
  • Odpowiedz
@Thachi Może i masz rację, nie wiem. Chodzi mi jedynie o to, że skoro kuzyn OPa robi komuś dość trywialną przysługę, to o ile rozumiem rozczarowanie i współczuję, nie widzę w tym winy tej laski ¯_(ツ)_/¯ Podwózka to nie jest żaden romantyczny gest
  • Odpowiedz
@BethDoe: Jeżeli jakaś kobieta wie, że facet nie chce jej robic uprzejmości tylko się jej podlizać - a ona to wykorzystuje - to jest zwykłą suką, która go wykorzystuje

Jak pies nie da, suka nie weźmie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz