Wpis z mikrobloga

Mój kuzyn lvl 19, troche #nerd i #przegryw zagadał wczoraj na uczelni do pewnej Julki i uszczęśliwiony podwiózł ją swoim BMW do domu. Dzisiaj dowiedział się od jej koleźanki źe zawiózł ją do chlopaka na bolcowanie xd
  • 83
  • Odpowiedz
@achaseek:
Istnieje tez szansa, ze kolezanma z zazdrosci o przegrywa to powiedziala by go odgrodzic. Ile to juz razy okazywalo sie, ze suki klamaly by cos z tego miec lub chociaz by ktos i ny nie mial?

Dla mlodego dobra (choc przykra) lekcja.
  • Odpowiedz
@Harmonia: Przegrywy każdym wpisem i komentarzem na tym portalu udowadniają jak bardzo są #!$%@?. Wirtualnie wylewają z siebie swoją chorą nienawiść do kobiet i zwykłych ludzi którzy nie tyrają za najniższą krajową i nie mieszkają z rodzicami.
  • Odpowiedz
@Thachi bez przesady podwiozlem kilka osób i nikogo nie chciałem za to wyruchać, ani kasy bo zrobiłem to życzliwie. Wychodzę z założenia że jeżeli kogoś mam zawieść za kasę to najpierw ustalam i biorę kasę. Czy jakbym kogoś miał za bolcowanie to też bym wolał to ustalić. Nie wiem ktoś chce żebym go zawiozl mówię mu ile pali moja fura już czas nie licze, chce życzliwie mówię ile pali moja fura. Przy
  • Odpowiedz
@kholat1945: No ale jeśli ty kogoś podwozisz a ta osoba nie jest życzliwa dla ciebie chociażby jakims innym gestem to jesteś frajerem. I ten gest to nie musi być seks, bo seks powinien wynikać ze szczerego zainteresowania
  • Odpowiedz
@Thachi no jak ktoś nie ma złego dnia xD to jest miły i mówi dziękuję. Ale tego nie oczekuję w sumie. Ale raczej nie robię sobie nadzieję że wyrucham wnuczki koleżankę jak ja podwiozlem z uczelni do domu.
  • Odpowiedz
@Thachi nie wiem, bez różnicy czy kobieta, mężczyzna czy plodna Julka chociaż takie się boję wozić żeby się nie zagapic xD podwieze gdzieś bo chce lub mi przyokazji to nic nie chce i nie uwazam żeby ktoś mnie musiał potem gdzieś podwozic. Wiadomo że ja kiedyś komuś coś pomogę ktoś mi może za 10 lat pomoc tak mam często w życiu. Ale napewno nie dam dziecku cukierki żeby ono mi dało cukierka.
  • Odpowiedz